icon

Aký prípravok použiť u ročného dieťaťa proti všiam?

nikoaviki
17. máj 2015

Kúpila som Hedrin,sebe aj 5 ročnej som to naniesla,ale mám obavy ohladom malého ročného,dakujem.

sissy27
•
17. máj 2015

Ročné dieťa by som bez váhania vystrihala dohola - najjednoduchšia, najúčinnejšia a najšetrnejšia prevencia...

pribinak
•
17. máj 2015

Rocne dieta v som ostrihala úplne nakrátko, príde mi zbytočne mu dávať na hlavičku taku chémiu. Navyše niektore prípravky sa musia na systém opakovane, tsm v som nezaťažovala organizmus takého malého človiečika.

simsalabim
•
17. máj 2015

Hedrin je v pohode, nie je to chemicke svinstvo/jed, ucinkuje ako olej, ktory vsi zadusi. Ale rocne dieta by som aj ja ostrihala.

cerez
•
17. máj 2015

Ak má ročné vši, tak by som aj ja ostrihala. Ale ak to cheš ako prevenciu, tak nie. Hedrin je dobrý, s ním som spokojná aj ja. Ako prevenciu proti všiam dávam do bežného šampónu 10kv čajovníkového oleja.

hameeda
•
17. máj 2015

u nás moja 12 ročná doniesla minulého roku zo školy vši, použila som VŠIVEN na ňu aj na najmladšiu mala rok vtedy, dobre to zabralo, len treba vyčesať a kontrolovať, ale my sme sa našťastie zbavili rýchlo, len som musela robiť bordel v škole lebo to nechceli riešiť a dotyčný čo mal vši si normálne chodil do školy ďalej a so všami