icon

Aký výsyp má moje dvojtýždňové dieťatko?

klaudiadia99
28. júl 2022

Poraďte mi 🙏 čo to môže byť? Včera to ešte nemal.
Je na UM málo čo je na prsníku mám málo mlieka. Nepoužívam žiadne sprchové gély pre neho a prací gél mame ten istý. Má 2 týždne

Aký výsyp má moje dvojtýždňové dieťatko?Aký výsyp má moje dvojtýždňové dieťatko?
Strana
z2
ls56
28. júl 2022

Nema teplotu?

klaudiadia99
autor
28. júl 2022

@ls56 nie nemá

luliu
28. júl 2022

@klaudiadia99 chod sa ukázať k doktorke, zavolaj jej, pošli foto

miankass
28. júl 2022

@klaudiadia99 mne to pride ako mramorova koza ked je dietatku zima, kolko ma tyzdnov alebo mesiacov?

miankass
28. júl 2022

@miankass aha pardon 2 tyzdne, su to akoby vyrazky? Alebo k ckmu by si to prirovnala na fotke to noeje dostatocne vidiet

klaudiadia99
autor
28. júl 2022

@miankass také akoby fliačky, zimka mu nieje určite. Rozmýšľam či to není pre to že bol v noci viac oblečený lebo sme mali chladnú noc

klaudiadia99
autor
28. júl 2022

@luliu skúsim dnes vaňu s harmančekom ak nepomôže zajtra zavolám. Myslíš že to môže byť niečo vážnejšie?

miankass
28. júl 2022

@klaudiadia99 moja to tiez mava,ked pije mliecko ze je hladna a rychlo rychlo papa alebo ked je teple vtedy sa jej vyhodia take fliacky. Po tvari po tele po par minutach to zmizne , ako dlho to uz ma?

klaudiadia99
autor
28. júl 2022

@miankass všimla som si to ráno okolo 7

miankass
28. júl 2022

@klaudiadia99 a nezmiernuje sa to? Moze to byt aj alergia na nejaky material.. nie len na avivaz alebo prasok,pouzivate hyppoalergene? Pre deticky? Ak nie ak to moze byt chyba.. ak este ordinuje dr. Tak zavolajte jej dnes.

mousegirl
28. júl 2022

@klaudiadia99 určite zavolaj doktorke už dnes keď ide o novorodenca.

slovakboy
28. júl 2022

@klaudiadia99 to môžu byt potníčky, manželka mi hovorí. Z tepla.

klaudiadia99
autor
28. júl 2022

@miankass
@mousegirl
Idem jej poslať fotky mailom, dnes ordinuje dlhšie tak ak neodpíše do hodiny pôjdeme osobne

mucuinka
28. júl 2022

@klaudiadia99 pozor na harmancek, nas varovali, ze je silny alergen. U malinkych babatiek neriskuj, radsej nech ju mrkne lekarka

luliu
28. júl 2022

@klaudiadia99 tiež sú myslím, že harmanček je alergén a vyhýbala by som sa mu. Nekupala si ho v ňom?

miankass
28. júl 2022

@slovakboy potnicky inak vyzeraju to su flaky..

miankass
Autor odpoveď zmazal
miankass
28. júl 2022

@klaudiadia99 ako ste dopadli?

miankass
28. júl 2022

Moja ma tiez teraz take ale ako som pisala ono z mliecka sa jej urobi a o par mimut zmizne

klaudiadia99
autor
28. júl 2022

Je to alergická reakcia ale nevieme na čo, pravdepodobne som ja niečo zjedla a pri tej troške mlieka čo mám sa mu to spravilo

miankass
28. júl 2022

@klaudiadia99
@klaudiadia99 no jasne, tak potom davat pozor 🙂 je v rodine niekto alergik?

klaudiadia99
autor
28. júl 2022

@miankass práveže nieje nik na nic take alergický. Pravdepodobne som ja niečo zjedla co by mu vadilo.. ale nevieme na 100 percent ci to je naozaj alergia lebo sa robia vyrážky z toho tak možno fakt s tepla.

danielahamar
28. júl 2022

Tiež mi to príde ako alergia

klaudiadia99
autor
28. júl 2022

@danielahamar
@miankass mňa teraz napadlo ja som si včera dala trochu müllermilch lieskovy oriešok alebo aj trošku melonu to sú dve veci ktoré som jedla len včera.. môže to byť jedno s toho myslíte?

danielahamar
28. júl 2022

@klaudiadia99 za mňa skôr melón, ale tak aj oriešky mozu

miankass
28. júl 2022

@klaudiadia99 oriesky su alergen, melon nie.

klaudiadia99
autor
28. júl 2022

@danielahamar
@miankass
Takže to koli mne je vysypaný lebo pochybujem že po 2 týždňoch by z ničoho nič dostal alergiu na praci gél alebo na UM..
ani ho nechcem prikladať nejako (keďže neviem čo môžem a co nie a mlieka moc nemám)lenže keď ho trápia koliky tak cicka je jediná vec co ho utíši

miankass
28. júl 2022

@klaudiadia99 prikladaj ho, jednoznacne. Ja som nemala vela mlieka ale 4 mesiace sme sa snazili, sice malla cca 20-30ml z prsnika ale aspon nieco, a co sa tyka toho co mozes papat no je toho vela na internete co mozes a co nie ale ja som vynechala, vela veci korenene,surove,paradajky,...atd atd ..

klaudiadia99
autor
28. júl 2022

@miankass no veď ale vidíš dám si niečo a už som mu urobila zle a to nechcem 😔 na začiatku som myslela že ho boli bruško tiež koli niečomu co som zjedla ale to sú koliky

ankare
28. júl 2022

@klaudiadia99 och, snaž sa ho prikladať čo najčastejšie, bola by to veľká škoda prestať s dojčením, je to doslova tekuté zlato. Žiadne fľaše, cumle. Veľa pi vody. Teda, ak máš vôbec záujem dojčiť... Ak si nevieš pomôcť,zavolaj laktacnu.
Obmedz oriešky na istu chvíľu.
Držím palce!

Strana
z2