icon

Allergoval - skúsenosti

evkat13
18. sep 2021

Ahojte. Uzival niekto z vas alebo vase deticky Allergoval?? Ake s nim mate skusenosti? Neviem sa o tom docitat takmer vobec 🤷‍♀️

Strana
z3
misulienka243
29. sep 2021

@evkat13 moj syn ho berie dnes šiesty den

evkat13
autor
3. okt 2021

@misulienka243 a kolko ma rokov? Neviete co su to za lieky - su to homeopatika? Mam tam totiz len nemecky pribalovy letak a da sa o tom dost malo vycitat

misulienka243
4. okt 2021

@evkat13 niesu to homeopatiká. Môžem vám poobede sfotit a poslať slovenský pribalovy leták. Maly má dva roky

evkat13
autor
4. okt 2021

@misulienka243 to by som bola vdacna. Dakujem krasne 🙂
A mate potvrdenu nejaku alergiu na potravinu?

annaszs
7. okt 2021

@misulienka243 dobrý deň, mohla by som poprosiť tiež o slovenský prívalový leták. Syn ho dostal ako náhradu

mili44
27. okt 2021

@misulienka243 dobrý deň. Môžem Vás pekne poprosiť o slovenský pribalovy leták?Ja od dnes s nimi začínam,tak som si to chcela pozrieť.Dakujem a prajem pekný deň 😊😊

misulienka243
27. okt 2021

@mili44
@annaszs kocky zlaté,ja som sa sekla. Príbalovy leták mám len v nemčine ale keď vám môžem poradiť,tak cez Google si dáte vyhľadať názov lieku a na mobile určite máte možnosť prekladu z nemčiny do slovenčiny. Dúfam,že som vám aspoň takto pomohla

mili44
28. okt 2021

@misulienka243 no včera som si tak našla a v polovici mi to prehodilo naspäť do nemčiny 😊😊🙈 nevadí a ďakujem 👍👍🙏

amikami
18. nov 2021

@misulienka243 Dobrý deň, prosím vás, ako ten liek funguje? Syn má množstvo potravinových alergií, mám to doma, ale neviem čo mám čakať od toho lieku. Moje lekárky s tým veľmi nemajú skúsenosť.Vám to v niečom pomohlo?

mili44
18. nov 2021

@amikami dobrý deň. Aj ja som ich začala užívať...tiež alergie na potraviny a pomáha mi to...

amikami
18. nov 2021

@mili44 ďakujem za reakciu. A ako Vám to pomáha? môžete jesť to, na čo máte alergiu? príznaky alergie Vám zmierňuje alebo odstraňuje? má to navodiť toleranciu pri dlhodobom užívaní? či po dobratí liekov sa alergie vrátia?

misulienka243
18. nov 2021

@amikami dobrý večer, môj malý takmer od narodenia trpí atopickym ekzémom, ktorý sa pri zavedení potravín vkuse menil.. počas užívania sa mu určite upravila stolica a začal aj lepšie jesť. Ale nebral ho tri týždne a sme tam kde sme boli predtým ako ich začal užívať

misulienka243
18. nov 2021

@mili44 aj môjmu malému počas užívania bolo lepšie, ale tri týždne ho kvôli výpadku v lekárni nebral a zase sa mu pohoršilo

amikami
18. nov 2021

@misulienka243 Koľko rokov má Váš synček? Bude asi ešte veľmi maličký, keď spomínate zavádzanie potravín. My sme si tiež prešli ekzémom, bolesťami bruška, aj viem, na čo všetko má alergiu, spoľahlivo hlási ťažkosti. Pri diéte sme bez ekzému. Len tá jeho strava je veľmi, veľmi obmedzená... Potrebovala by som zázračnú paličku asi. Ale vyskúšam ten liek a uvidíme. Možno si aspoň dočasne pochutná na niečom "zakázanom". Škoda, že po vysadení sa Vášmu synčekovi pohoršilo, dlhodobé účinky to teda asi nemá.

misulienka243
18. nov 2021

@amikami dva roky má. Videla som,že sa ma lepšie ale naša radosť netrvala dlho. tiež ma kopec obmedzeni a je na diéte, ale s tým sa žiť dá, stále verím,že raz to bude už lepšie. Momentálne je chorý a skúšame nove produkty od koznej tak som sama zvedava

amikami
18. nov 2021

@misulienka243 držím palce, nech Vám z tej alergie vyrastie a prajem skoré uzdravenie 🙂

misulienka243
18. nov 2021

@amikami ďakujem krásne a taktiež vám prajem aby sa aj vaše dieťa z toho dostalo a bolo im stále lepšie a lepšie 😘

mili44
19. nov 2021

@amikami začala som to brať zhruba pred mesiacom...posledný týždeň som bola na antibiotikách,brala som aj kortikoidy (zabudla som brať allergoval),ale nezhoršilo sa nič,lebo kortikoidy...uvidíme ako bude ďalej,ale podľa mňa je to na stále užívanie allergovalu...hlavne,že nemusím dodržiavať diétu 😊😊držím palce,aby syncekovi bolo lepšie 😊😊

amikami
27. nov 2021

@mili44 dakujem pekne. ja zatial ucinok nevidim ziadny, ale vraj az po 4 tyzdnoch pravidelneho uzivania mam cakat zlepsenie. Super ked Vam to zabralo.

mili44
13. dec 2021

@amikami pozdravujem Vás 😊😊 poprosím Vás o info..nemáte problém sa dostať k lieku?Ako to riešite?Pri prvom predpisani v lekárni nevedeli ako to spraviť,lebo sú to tabletky na výnimku.. nejako to poriesila doktorka v lekárni v ich budove...volala som si o ďalšie,nikto sa mi neozval a dnes som bola so syncekom na alergo,tak som sa pýtala...v lekárni mi dali papier,že nie sú schválené a že ja si to mam nejako vyhľadať cez Google 🙈🙈🙈 neviem čo teraz...ďakujem za odpoveď a pekný večer prajem 😊😊

misulienka243
13. dec 2021

@mili44 ja som si prvý balíček keď nám napísala doktorka z gastra pre syna vybrala priamo v detskej fakultnej nemocnici v Košiciach, lebo ma doktorka upozornila,že iba tam ich majú. Druhýkrát keď nám predpísala tak bol v tom čase výpadok a keď som sa opytala či si ten liek viem vybrať aj u nás v lekárni v inom mieste, mi lekárka povedala,že mám skúsiť. Natrafila som u nás na ochotnú magistru v lekárni a tá mi telefonicky zisťovala ako mi ten liek vie zabezpečiť. Na internete som si nasla a vytlačila výnimku na allergoval a priniesla do lekárne spolu s receptom. Asi fakt záleží od ochoty v lekárni, môj nazor

amikami
13. dec 2021

@mili44 my sme ho mali na recept, v lekarni ho objednali a nebol problem. ale zrejme skoncila platnost vynimky. skuste kupit cez amazon, videla som tam.

mili44
13. dec 2021

@misulienka243 ďakujem krásne 😊😊 no budeme musieť pozisťovať...idem googlit, snáď sa mi to podarí 🙈🙈

mili44
13. dec 2021

@amikami ďakujem krásne 😊😊 idem popozerat,snáď sa mi to podarí 😊😊

mili44
13. dec 2021

@mili44 no skúsim ešte zajtra zavolať na alergo,a s receptom pobeham lekárne 🙈🙈

misulienka243
Odpoveď bola odstránená
mili44
13. dec 2021

@misulienka243 ďakujem, idem sa na to pozrieť ❤❤

mili44
13. dec 2021

@misulienka243 no toto som si našla...nerozumiem prečo mi druhý krát zamietli...ani tá lekárnička mi nič nepovedala...len ,že si to mám hľadať cez Google..

misulienka243
13. dec 2021

@mili44 ja som si vytlačila iba tu výnimku a spolu s receptom som to dala v lekárni. Skúste inú lekáreň, azda vám vyhovejú 🙏

mili44
13. dec 2021

@misulienka243 skúsim a ďakujem 😊😊❤❤ ešte sa Vás opýtam, že ako často dávate predpisovať, aby ste ich stále mala?Ďakujem 🤗🤗

Strana
z3