icon

Allergoval - skúsenosti

evkat13
18. sep 2021

Ahojte. Uzival niekto z vas alebo vase deticky Allergoval?? Ake s nim mate skusenosti? Neviem sa o tom docitat takmer vobec 🤷‍♀️

misulienka243
13. dec 2021

@mili44 zatiaľ ich dostal syn druhýkrát. V piatok ideme na kontrolu na gastro tak neviem či mu ich opäť predpíše lebo vidím,že mu robia dobre tie lieky. A určite sa budem pýtať,či mám volať aby mi poslali elektronický recept,keď mi dôjdu lieky. Dám vám vedieť v piatok

mili44
14. dec 2021

@misulienka243 ďakujem krásne a dostávate elektronický recept?

mili44
Autor odpoveď zmazal
mili44
14. dec 2021

@misulienka243 poprosím Vás ak ste na FB, pošlete mi tam správu?Tu už vymazali vašu správu s linkom,čo ste mi poslali 🙈🙈 Milada Frimerová 😊😊

lususitka
9. jan 2022

@evkat13 a ako podavate malym detom alergoval? Mam 3 rocnu dcerku a ona nevie taku pilurku prehltnut a ked ju dam do vody zrazy sa a vyplutne mi ju asi je to horke a skusala som do medu, tam to bolo ok, len kto vie ci je ok davat to do medu

evkat13
autor
9. jan 2022

@lususitka neporadim, lebo mne to maly v pohode zapil, uz ma 5,5r. Ale podla mna nevadi ak jej to podas aj medom. Neporadim 🙄

misulienka243
9. jan 2022

@lususitka ja to dávam do jedla (jogurt, kaša, hustá polievka...) Vždy si to tak vysypem a hneď dávam na lyžičku do úst. Môj má dva roky a presne ako píšete,vo vode sa to akokeby zrazí a kapsulu neprehltne ešte.

lususitka
10. jan 2022

@misulienka243 dakujem velmi pekne skusim to aj ja tak

pastorovci
12. máj 2022

@lususitka ja som sa docitala, ze sa ma vysypat a rozpustit v 2-3PL horucej vody.
Nasa necele 2 roky a vypije to potom. V stamperliku jej to zalejem a pekne vidim, ze sa uplne rozusti

lususitka
13. máj 2022

@pastorovci dakujem

lulanka
27. sep 2022

Predám allergoval 100 cps, 20 eur plus pošta. Nestihli sme využiť. Pridám 16 tabletiek grátis z otvoreneho balenia. Pekný deň

kovivka
14. mar 2023

@lulanka mate ešte na predaj?
Ďakujem

lususitka
14. mar 2023

@kovivka Dobrý deň, mám jedno 100 ks balenie na predaj

kovivka
15. mar 2023

@lususitka písala som vám správu, pošlite mi kontakt na vás
Ďakujem

mariatok
4. apr 2023

@lususitka ak by ste ho ešta náhodou mala, aj ja mám záujem. Ďakujem

tanika
7. jún 2023

@kovivka poprosim je este nieco volne na predaj ? Moc dakujem za odpoved .

dominica_mi
19. júl 2023

Zdravim 🙂 podarilo sa niekomu od mája dostať k allergovalu cez Lekaren? Funguje to ako normálny liek že proste dáte recept a vydajú vám ho? V niektorých ani nevedeli čo je napísané na recepte v iných povedali že sa nemôžu k tomu vyjadriť a v ďalšej ostal recept od mája a vraj nie je na sklade.

andulka2506
20. júl 2023

@dominica_mi
Zdravím
Ja som sa dostala k Allergovalu cez Benu lekáreň na Ťahanovciach, Košice.
Mala som recept,tam mi to objednali ,síce som čakala asi 3 týždne,lebo ten liek nebol dostupný na Sk.
Dnes som si akurát bola pre to..
Budem to brať po prvý krát, keďže mi len nedávno boli zistené alergie na potraviny.

kovivka
22. júl 2023

@tanika ja som to kupovala od mamičky, nie predávala 🤷‍♀️

dominica_mi
22. júl 2023

@andulka2506 Dakujem skusim tam. Lebo neviem preco ja čakám fakt skoro 2mesiace a DFN v KE ho nevedia objednat či čo?ked som volala povedali že ho nemajú. A doplácali ste či to preplatila poisťovňa?

tanika
1. aug 2023

@dominica_mi
@andulka2506 poprosim ako je to s tym alergovalom ? 100mg 100 kusov mi predpísala alergologicka . V benu lekarni mi ho zhanaju ze vraj cca 3 tyzdne a ozaj doplácali ste ?
A pomaha. Mam hitku riadnu 🙈

andulka2506
1. aug 2023

@tanika nič som nedoplácala,ja som v Union poisťovni.
Zatiaľ ten Allergoval neberiem pretože kým mi prišiel,tak som si kúpila Histallerg...
Beriem momentálne ten.

tanika
1. aug 2023

@andulka2506 mozem sa spytat a ten histálerg je dobry pomaha ziadne vedľajšie účinky ? Ked ho beries ? Ja som o ňom uvažovala ze si ho kupim ale moja alergologicka mi povedala ze mam dat bacha nakolko jej sestricka z neho mala alergicku reakciu a pichajú jej dva dni hydrokortisan , rak sa obavam .

andulka2506
13. aug 2023

@tanika ja nemám žiadne nežiadúce účinky...mne to veľmi pomohlo....No ale každý reaguje inak.

tanika
14. aug 2023

@andulka2506 dakujem moc za info .
Ja totis problem opuch v tvari , flaky a vyrážky drobne po tvari pri hitke . Preto sa bojim aj sťažené dychanie …😂

dominica_mi
24. aug 2023

@misulienka243 zdravim mozem sa opytat dávate ho 15-30min pred jedlom? Takto ho Užíva ho môj syn. Manželov gastrac povedal že účinkuje vraj až 6hodin po uziti tak neviem teraz ..

andulka2506
25. aug 2023

@dominica_mi
@dominica_mi
@dominica_mi
@dominica_mi Ja ho beriem nezávisle od jedla,nieje tam nikde písané že sa má brať pred jedlom (Histallerg)
@dominica_mi

rado50
13. okt 2023

@lulanka
@lulanka je to ešte aktuálne ?
Veľmi by ste pomohla..

rado50
13. okt 2023

@lususitka viem že už je to dávno ale či nahodou vám nezostalo na predaj to balenie...
Ďakujem

rado50
13. okt 2023

Dobrý deň,je tu niekto kto má doma Allergoval ktorý nepotrubuje a chcel by ho predať....

Ďakujem za každú odpoveď.