Allergoval - skúsenosti
Ahojte. Uzival niekto z vas alebo vase deticky Allergoval?? Ake s nim mate skusenosti? Neviem sa o tom docitat takmer vobec 🤷♀️
@misulienka243 ďakujem krásne a dostávate elektronický recept?
@misulienka243 poprosím Vás ak ste na FB, pošlete mi tam správu?Tu už vymazali vašu správu s linkom,čo ste mi poslali 🙈🙈 Milada Frimerová 😊😊
@lususitka ja to dávam do jedla (jogurt, kaša, hustá polievka...) Vždy si to tak vysypem a hneď dávam na lyžičku do úst. Môj má dva roky a presne ako píšete,vo vode sa to akokeby zrazí a kapsulu neprehltne ešte.
@misulienka243 dakujem velmi pekne skusim to aj ja tak
@lususitka ja som sa docitala, ze sa ma vysypat a rozpustit v 2-3PL horucej vody.
Nasa necele 2 roky a vypije to potom. V stamperliku jej to zalejem a pekne vidim, ze sa uplne rozusti
@pastorovci dakujem
Predám allergoval 100 cps, 20 eur plus pošta. Nestihli sme využiť. Pridám 16 tabletiek grátis z otvoreneho balenia. Pekný deň
Zdravim 🙂 podarilo sa niekomu od mája dostať k allergovalu cez Lekaren? Funguje to ako normálny liek že proste dáte recept a vydajú vám ho? V niektorých ani nevedeli čo je napísané na recepte v iných povedali že sa nemôžu k tomu vyjadriť a v ďalšej ostal recept od mája a vraj nie je na sklade.
@dominica_mi
Zdravím
Ja som sa dostala k Allergovalu cez Benu lekáreň na Ťahanovciach, Košice.
Mala som recept,tam mi to objednali ,síce som čakala asi 3 týždne,lebo ten liek nebol dostupný na Sk.
Dnes som si akurát bola pre to..
Budem to brať po prvý krát, keďže mi len nedávno boli zistené alergie na potraviny.
@andulka2506 Dakujem skusim tam. Lebo neviem preco ja čakám fakt skoro 2mesiace a DFN v KE ho nevedia objednat či čo?ked som volala povedali že ho nemajú. A doplácali ste či to preplatila poisťovňa?
@dominica_mi
@andulka2506 poprosim ako je to s tym alergovalom ? 100mg 100 kusov mi predpísala alergologicka . V benu lekarni mi ho zhanaju ze vraj cca 3 tyzdne a ozaj doplácali ste ?
A pomaha. Mam hitku riadnu 🙈
@tanika nič som nedoplácala,ja som v Union poisťovni.
Zatiaľ ten Allergoval neberiem pretože kým mi prišiel,tak som si kúpila Histallerg...
Beriem momentálne ten.
@andulka2506 mozem sa spytat a ten histálerg je dobry pomaha ziadne vedľajšie účinky ? Ked ho beries ? Ja som o ňom uvažovala ze si ho kupim ale moja alergologicka mi povedala ze mam dat bacha nakolko jej sestricka z neho mala alergicku reakciu a pichajú jej dva dni hydrokortisan , rak sa obavam .
@tanika ja nemám žiadne nežiadúce účinky...mne to veľmi pomohlo....No ale každý reaguje inak.
@andulka2506 dakujem moc za info .
Ja totis problem opuch v tvari , flaky a vyrážky drobne po tvari pri hitke . Preto sa bojim aj sťažené dychanie …😂
@misulienka243 zdravim mozem sa opytat dávate ho 15-30min pred jedlom? Takto ho Užíva ho môj syn. Manželov gastrac povedal že účinkuje vraj až 6hodin po uziti tak neviem teraz ..
@dominica_mi
@dominica_mi
@dominica_mi
@dominica_mi Ja ho beriem nezávisle od jedla,nieje tam nikde písané že sa má brať pred jedlom (Histallerg)
@dominica_mi
Dobrý deň,je tu niekto kto má doma Allergoval ktorý nepotrubuje a chcel by ho predať....
Ďakujem za každú odpoveď.

@mili44 zatiaľ ich dostal syn druhýkrát. V piatok ideme na kontrolu na gastro tak neviem či mu ich opäť predpíše lebo vidím,že mu robia dobre tie lieky. A určite sa budem pýtať,či mám volať aby mi poslali elektronický recept,keď mi dôjdu lieky. Dám vám vedieť v piatok