icon

Angína 9 mesačného dieťaťa

kija31
22. dec 2013

Ahojte, mam 9 mes. dcerku a trapi nas angina ..dr. nam dala antibiotika, fenistil kv,stoptusin a nasivin.. ako by som jej mohla este pomoct?? davam jej az zabaly lebo ma teplotu 38,3 37,9... co mam este urobit??

Strana
z2
katka1981
22. dec 2013

To som pochopila spravne, ze si davala zabaly pri tej teplote co si uviedla????????? Ved vtedy sa ani nedava nic na znizovanie teploty. Zabaly by som davala az keby sa nedala nicim zrazit teplota. Teplota do 38,5 sa ani neriesi. NAd sa dava cipok alebo sirup. A nemusis uz davat dietatku nic, ked tak salviovy caj ak nema alergiu alebo ak by neskor kaslalo tak cibulovy sirup.

ajca123
22. dec 2013

@aristka ty máš aspoň jedno dievčatko 🙂... To my nie... Moj chlap robí iba chlapov

linda20111
22. dec 2013

@ajca123 liecila by som podla odporucania lekara resp. viacerych lekarov keby sa mi nieco nepozdavalo. ja sama by som sa neodvazila nasadit nejaku liecbu resp. neliecbu kedze niesom odbornik. nepoznam vsetky choroby preto by som takto neriskovala. na to su odbornici. ked dam svojmu dietatu nejaky liek bez odporucania lekara, tak iba taky ktory poznam a viem na co je a viem ze mu pomoze na konkretnu chorobu, s ktorou uz mame skusenost.. no a co sa tyka toho ockovania co si sa pytala, niesom za ani proti, zatial som to neriesila.

ajca123
22. dec 2013

@linda20111 my doma nemáme lieky z lekárne... Ja liečim deti homeopatikmi... Ja mam kompletnú lekárničku... Stala dosť,ale som veľmi spokojná..

linda20111
22. dec 2013

@ajca123 to je sice pekne ze nepouzivate lieky, iba homeopatika, co niesu lieky, ale nie vzdy sa to da, niekedy je treba skutocny Liek, aj silne ATB...nechcem sa ta dotknut, ale radsej bud opatrna, aby si nepodcenila nejaku chorobu, hoci mas 3deticky, tak mas viac skusenosti ako ine mamicky. najtazsie je to pri malych babatkach, ktore este nevedia povedat co im je, ci ich nieco boli a tiez u najmensich choroba vie velmi rychlo postupovat preto je to nebezpecne.

ajca123
22. dec 2013

@linda20111 ja ta chápem,ja nič nepodceňujme... My sme mali pred rokom take nešťastne obdobie ako maju teraz iné deti a nás zatiaľ vše obchádza... Ale mam aj homeopatika na veľmi rychlí postup choroby... Ja som kompletne vybavená.. A ked tie homeopatika nepomôžu do dvoch dni max tri dni,v tedy by som išla navštíviť lekárku,ale ináč vždy do dvoch dni su ok...

bubatinko
23. dec 2013

@luciferkax ved to je jasne ze nemoze spolu .... ;) napísala som to ako dalsiu moznost...

bulik30
16. jún 2014

@ajca123 ahoj paci sa mi tvoj nazor na homeo , prosim ta mozem mi povedat co je na co dobre ? radsej preferujem zdrave veci ako chemiu . dakujem ti 🙂

Strana
z2