Antibiotiká tretíkrát za sebou

erika8988
4. jan 2013

ahojtje som zufala... mam synceka ma rok a pol ... dostali sme zapal hrdielka vysoke teploty isla som na pohotovost kde nam dali antibiotika potom na kontrolu ku obdovnej a o par dni dosla som tam a doktorka ze to hrdlo ma satle zapalene tak nam dala dalsie antibiotika... a povedala ze na kontrolu netreba.. dobrali sme lieky... presiel asi týzden a malý mi zase horucky isal som ku doktorke a zase antibiotika...:( ja to nechapem .. u dooktorky som povedala nech stým nieco robi to neni normlane aby bral zasebo 3 antibiotika.. tak konecne mu zobrali ster hrdl, odber krvi ,aj moc... Bojim sa toho co najdu ale konecne mudem vediet a aj oni aby dali spravne lieky... uz ste sa niekto stým stretli?

vefi89
4. jan 2013

@erika8988 v prípade neustáleho dopovania ATB viac škodíš ako pomáhaš... pokiaľ to dr robí pravidlom, určite by som ho zmenila. nasadil ich aspoň po vyšetrení CRP?

kaja73
4. jan 2013

@erika8988 bez poriadneho vysetrenia sa necuduj ze mate uz 3 atb-zaklad a aj zo zakona povinnost je spravit dietatu CRP vysetrenia -to je minimum- a ja osobne trvam vzdy aj na steroch-uz na druhy den lekar vie, ci tam vobec nieco rastie,alebo je tam len bezna flora.
Pohotovost je ozaj len krajne riesenie,lebo tam ti nic poriadne nevysetria a hned supnu atb.