Antinikotínová biorezonancia

romaniela
23. jún 2015

Ahojte, máte niekto skúsenosti s biorezonanciou, keď ste chceli prestať fajčiť? Ak áno, aké? Pomohlo vám to? Ako ste sa cítili. Ďakujem za každý príspevok.

mawka
23. jún 2015

kto naozaj chce prestat, je o tom vnutorne presvedceny tak prestane. do hentoho by som nesla, je to blbost. radsej hypnozu. s tym su dobre vysledky.

belllinka
23. jún 2015

@romaniela Ja mám osobnú skúsenosť, pred tehotenstvom som na tom bola, pomohlo mi to, ale ked som dokojila, tak som zas začala príležitostne fajčiť. Priateľ, fajčil krabičku denne, prehovorila som ho, aby tam išiel, on od toho nič neočakával, ale uňho to zafungovalo. Už nefajčí 5 rokov a ani ho to neláka, strašne mu cigarety smrdia. Môj kolega tak isto, silný fajčiar a prestal.

romaniela
autor
23. jún 2015

@belllinka to rada počujem. Môj priateľ chce prestať fajčiť, tiež fajčí krabičku denne a zajtra na to ide. Tak som riadne zvedavá a veľmi si prajem, aby mu to pomohlo, lebo chce prestať kvôli dcérke, čo sa nám má narodiť každým dňom, ale je to pre neho ťažké prestať po 19 rokoch.

ig0r
24. jún 2015

Kolega to skusal a vydrzal 3 tyzdne nefajcit.

zipsy
2. aug 2015

ja som bola uz 3 x ☺ prvy krat pred 5 rokmi cca....2 mesiace na to som otehotnela ..
cize v nefajceni pokračovala este 2 roky...potom prišlo stres. obdobie zacala som.postupne zas...sla 2 x a vydrzala som len 3 mesiace...zhodou okolnosti zas tehotna...ale kedze som potratila..zapalila som si...a do tretice vsetko dobre. ..uz je to rok..a vobec nemam chut ☺

marca12
2. aug 2015

kamarat na tom bol,lebo chcel prestat fajcit.vydrzal pol roka a potom mal nejaku krizu,tak znova zacal.dalsi kamarat dodnes nefajci.neviem mozno ide len o psychoefekt a mozno naozaj pomoze,ale kazdopadne treba vyskusat,ked je odhodlany s tym skoncit

majloo
3. aug 2015

mne to pomohlo, bola som raz na tom a uz 5,5 roka nefajcim. Cely vysledok toho sedenia bol v tom, ze som nemala abstinencne priznaky, chut na cigaretu a to hend na druhy den som isla na priatelovu 30ku, kde som pila sampano, vsetci fajcili a ja nic. Je pravda, ze som tam sedela zduta, lebo mi bolo zle, telo sa akoby detoxikuje par dni a fakt mi bolo zle, dlane som mala akoby spinave. A mala som zrazu vela casu, nevedela som, co s casom. 🙂 Ja to odporucam, ale iba pre tych, ktoru vnutorne chcu prestat, len nemaju dost vole. Najlepsie investovane prachy fakt.

romaniela
autor
3. aug 2015

@majloo Ďakujem. Priateľ na to bol a už vyše mesiaca nefajčí. Presne ako píšeš - žiadne abstinenčné príznaky, žiadna chuť na cigaretu ani nič. Je úplne v pohode 🙂 takže máme dobrú skúsenosť.