Až druhý deň od výberu nosnej mandle dieťa zvracia a hnačkuje
Dobry den, dcere vyberali nosnu mandlu. Na bolest dostavala lieky, inak super. Ale na druhy den sa nesetrila a behala a skakala napriek upozorneniam. Nejedla tazku stravu, ale na obed si musela dat na jemno nakrajaneho maska. V noci super, ale dalsi den rano uz zvracia a hnačkuje. Krv vo zvratkoch nie je. Moze to byt z vycerpania (nesetrila sa), vedlajsi ucinok narkozy(az tak neskoro) alebo viroza? Mate skusenost.
prepac ale ona sa nesetrila, ona si dala maso ... ak nema 18 r. ty rozhodujes o tom ako by sa mala spravat po operacii. za mna kludne to moze suvisiet. po narkoze mas zaludok na vode... takze moze a nemusi to s tym suvisiet
Pohotovost. Ale to zrejme ti povedali aj po operacii.
A kolko.ma dieťa rokov? Kľudne to môže byť aj po tej operácii. Je to záber pre organizmus riadny. Zavolaj si na pohotovosť tam ti poradia. Tu sa nerad
Dakujem za odpovede. Ja sa neradim, len zistujem. dcera uz nehnackuje, ale raz za hodinu zvracia. Ma 4 roky. Je to velmi temperamentne dieta a je to s nou tazke. Vsetko robi naschval naopak a popri nej mam pri sebe dvojrocaka. Ona pocka ked musim behat okolo maleho a uz si uchmatne nieco na jedenie, alebo nechce spat s vyvysenou hlavou. Zatial na pohotovost nepojdem,pretoze ma panicky strach z lekarov. Cika, pije, len teda zvracia. Ak by zvracala krv to by bolo ine, ale stazuje sa na bolest bruska. Asi viroza.
Ja byť vami idem rovno na pohotovosť,pretože keď zváracia po výbere ...no neviem,aj my sme boli po výbere mandlí a povedali nám keď zvracia,hneď na pohotovosť.A prepáčte mi,ale neverím že temperamentné 4 ročné dieťa by ste neudržali aspoň týždeň v kľude,pri rozprávkach,nejakých hrach hocičom...tiež mám takého syna,no viem si poradiť keď potrebujem aby bol v kľude.
@foodoorka vidis že nie každá tak vnima 😹😹😹

@lenkamagdalena podľa mňa to nesuvi s operáciou. Nejaká viróza.....