Bábätko má často otvorené ústa
Riešili ste toto s pediatrom alebo to odznelo? Mne to prišlo strašne zlate že tak spinka a aj občas počas dňa tak je ale dnes mi vyskočilo video od nejakej laktacnej že to nie je v poriadku.. tak neviem či to odznie alebo to mám riešiť. Nemá ešte ani 2 mesiace.
@anonym_autor tak mu ústa zatváraj. V puberte ti poďakuje keď z neho nebude mouth breather
Jaj zas hlúpe odpovede. Ak nemáte čo k tomu povedať tak radšej sa nevyjadrujte.
Ja sa pýtam mamičiek ktoré malo toto iste, pretože podľa toho videá môže byt problém že dýcha ústami a nie nosom to je celé
Možnosti je viac. Prvá, ze je to len náhoda, ďalšie su rôzne. Moze mat upchaty nos, skus zvlhčovač, niečo na uvoľnenie dýchania, alebo ak by to pretrvavalo konzultuj dr. Moze mat zväčšené nosné mandle, krátku uzdicku az po spankove apnoe. Ktovie. Pozoruj, skus ten zvlhčovač aby sa ľahšie dýchalo.
Možnosti je viac. Prvá, ze je to len náhoda, ďalšie su rôzne. Moze mat upchaty nos, skus zvlhčovač, niečo na uvoľnenie dýchania, alebo ak by to pretrvavalo konzultuj dr. Moze mat zväčšené nosné mandle, krátku uzdicku az po spankove apnoe. Ktovie. Pozoruj, skus ten zvlhčovač aby sa ľahšie dýchalo.
@haley7897 ďakujem pozrela som si fotky od pôrodu do dnes a na väčšine fotkách ich teda má otvorené tak má to zneistilo až na prvé 2 dni po pôrode. Ale keď mi aj zaspáva na ramene tak viem že ich má vždy otvorené.. myslíš že by som mohla použiť sterimar baby do nosa, to mame doma? Myslela som si že sa to má používať až keď bude chorá. Keď sa pozriem do nosa tak ho nemá plny tak neviem.
@haley7897 ďakujem pozrela som si fotky od pôrodu do dnes a na väčšine fotkách ich teda má otvorené tak má to zneistilo až na prvé 2 dni po pôrode. Ale keď mi aj zaspáva na ramene tak viem že ich má vždy otvorené.. myslíš že by som mohla použiť sterimar baby do nosa, to mame doma? Myslela som si že sa to má používať až keď bude chorá. Keď sa pozriem do nosa tak ho nemá plny tak neviem.
@anonym_autor ja by som to radšej konzultovala s pediatrom. Tam dôvodov môže byt viacero. Od nič až po zväčšené mandle. A vôbec to nie je hlúpa otazka
zase hlúpe komentáre. Keby ste radšej mlčali, čudujem sa vám, že sa vám chce pre takéto primitívnosti čo tu píšete vôbec prsty o klávesnicu drať. Ja som napr. ako dieťa spávala vždy s otvorenými ústami, mala som veľké nosné mandle.
Jaj zas hlúpe odpovede. Ak nemáte čo k tomu povedať tak radšej sa nevyjadrujte.
Ja sa pýtam mamičiek ktoré malo toto iste, pretože podľa toho videá môže byt problém že dýcha ústami a nie nosom to je celé
@anonym_autor čo je na mojej odpovedi hlúpe? To decko ti potom fakt poďakuje. Byt mouth breather je hrozné
@anonym_autor čo je na mojej odpovedi hlúpe? To decko ti potom fakt poďakuje. Byt mouth breather je hrozné
@anonym_ca4546 a vy nechápete že Ka absolútne neriešim estetiku ale či moje dieťa normálne dýcha ako má??
@anonym_ca4546 a vy nechápete že Ka absolútne neriešim estetiku ale či moje dieťa normálne dýcha ako má??
@anonym_autor nieje to len o estetike. Naštuduj si o tom niečo. Ja som ako decko tiež dýchala ústami lebo som mala veľkú nosnú aj krčné mandle. Všetko museli von, nosná na 2x a krčné celé. Keď človek dýcha ústami, má
Nekvalitný spanok, milisekundivé zastavy dychu, málo kysliku v mozgu. Ale toto vserko ti vie povedať aj google alebo Ai. Ty sa nemiestne toho spravaš takto, keď ti niekto dobre poradí
@anonym_autor urcite sa porad s pediatrickou. Nase dieta zacalo mat otvorene usta az neskor, a pracujeme na tom. Co sa robi pri babatkach, neviem.
@anonym_autor nieje to len o estetike. Naštuduj si o tom niečo. Ja som ako decko tiež dýchala ústami lebo som mala veľkú nosnú aj krčné mandle. Všetko museli von, nosná na 2x a krčné celé. Keď človek dýcha ústami, má
Nekvalitný spanok, milisekundivé zastavy dychu, málo kysliku v mozgu. Ale toto vserko ti vie povedať aj google alebo Ai. Ty sa nemiestne toho spravaš takto, keď ti niekto dobre poradí
@anonym_ca4546 a čo si mi vlastne poradila? Nejako má obchádza asi pointa. Pýtala som sa či to mám riešiť s pediatrom alebo u takto malého bábätka sa to ešte napraví. Tvoja odpoved že mám zatvárať usta bábätku. Veľmi rozumne vlastne zavriem o 1sekundu si ich otvori
Ostatným ďakujem za odpovede určite to poviem pediatričke, kontrolu mame o 2 týždne tak to určite spomeniem.. len mna prekvapilo že aj keď sme boli v nemocnici to tak mala a ak si ju brali na vyšetrenia a veľa krát spala a žiadny lekár má na to neupozornil a to iste ani naša pediatrička :/
@anonym_ca4546 a čo si mi vlastne poradila? Nejako má obchádza asi pointa. Pýtala som sa či to mám riešiť s pediatrom alebo u takto malého bábätka sa to ešte napraví. Tvoja odpoved že mám zatvárať usta bábätku. Veľmi rozumne vlastne zavriem o 1sekundu si ich otvori
@anonym_autor mňa obchádza pointa tohto príspevku. Nevieš si zistiť nič sama a vypisuješ sem. Sa nečudujem že to tu takto vyzerá
@anonym_autor mňa obchádza pointa tohto príspevku. Nevieš si zistiť nič sama a vypisuješ sem. Sa nečudujem že to tu takto vyzerá
@anonym_ca4546 môžeš sa láskavo prestať tu vyjadrovať? Jednak konkrétne teba som sa nič nepýtala a za druhé by si mohla pochopiť že si konretne chat gpt ti tiež nedá úplnú pravdu dosť to záleží od toho ako položíš otázku. Skús sa na jednu vec opýtať 3x inak a za každým inú odpoved dostanes.
A pre mna sú vzácnejšie odpovede skúsených matiek ktoré mali podobnú skúsenost. Prajem pekný večer a už tu prosím nepíš 🙂
Skus mu zaviazat hlavu so snurkami od topanok. alebo na hlupu otazku… 😃
@anonym_c9c698 rada nad zlato... Psycho...Tebe asi hlavu viazali snurkami,.....trepes hovadiny
@anonym_c9c698 rada nad zlato... Psycho...Tebe asi hlavu viazali snurkami,.....trepes hovadiny
@zildo Zvysok si nedocitala?
To dietatko nema ani 8 tyzdnov, OBCAS ma otvorene usta, a ona miesto toho aby zavolala pediatricke tak pise na modreho konika a pozera videa. Psycho je niekto iny. A po clanku tej blogerky Nikol ktora tu chodila trolit a pisala hluposti, sa uz ani necudujem. Vacsina otazok mi pride vymyslenych a naschval takych “sprostych”, ludia tu maju z toho holubnik
@anonym_ca4546 môžeš sa láskavo prestať tu vyjadrovať? Jednak konkrétne teba som sa nič nepýtala a za druhé by si mohla pochopiť že si konretne chat gpt ti tiež nedá úplnú pravdu dosť to záleží od toho ako položíš otázku. Skús sa na jednu vec opýtať 3x inak a za každým inú odpoved dostanes.
A pre mna sú vzácnejšie odpovede skúsených matiek ktoré mali podobnú skúsenost. Prajem pekný večer a už tu prosím nepíš 🙂
@anonym_autor haha vtipna si. Z teba bude očividne velice dobrá matka 🤣 ľutujem to dieťa už teraz.
@zildo + ak ma babo problem s dychanim, opat, musi ho vidiet lekar, nie ina mamicka na MK
+ novorodeniatku asi tazko prikazes “zlatko zavri ustocka, dychaj nosom”
Ja chapem, materska, hormony… ale nie, v takychto veciach ti ozaj nemaju co radit ludia online ale doktor!
@anonym_ca4546 A preco by sem nemohla napisat? Ved na mk su hocijake temy od banalnych az po take co su pre niekoho zivotne dolezite. Autorka sa pytala v uvodnom prispevku slusne. Uz ozaj maju vsetci na vsetko pouzivat Al? Ved aj Al niekedy napise blbosti, co realne tak byt nemusia a predsa je lepsie niekedy poznat nazor mamiciek, ktore to s detmi prezili. Naozaj tvoja prvotna reakcia bola taka, ze si radsej nemala pisat a rolovat dalej k teme, ktora by ta ozaj zaujala a napisala nieco zmysluplne. Keby bola autorka arogantna, alebo nejaka neprijemna, tak by som chapala neprijemnu odpoved. Ale autorka sa slusne opytala a aj ostatnym reaguje slusne. Vies nie kazdy padol uceny z neba a pokial viem, toto je primarne forum pre mamicky, ktore si v comkolvek radia. Takze skor ako napises nabuduce odpoved, tak si premysli, ci prispevok radsej nepreskocis, ak mas reagovat, tak ako tvoj prvy koment.
To iste plati aj pre anonym_c9c698 o zaviazani hlavy so snurkami🤦♀️ Ako zeny toto vazne?
Ved preskocte temu, ked neviete k nej zareagovat normalne...Mier a pekny vecer.
@anonym_autor haha vtipna si. Z teba bude očividne velice dobrá matka 🤣 ľutujem to dieťa už teraz.
@anonym_ca4546
Veľmi ľahko sa ti uráža niekoho anonymne však? Pozri sa prosím sama do zrkadla aký si človek možno matka neviem a potom hodnoť druhých. Ja som ti konkrétne nič neurobila, normálne som sa opýtala na niečo čo som so všimla u svojho dieťaťa a ty má tu ideš urážať aká som matka a že ako ľutuješ moje dieťa. Je mi z teba fakt zle
@anonym_ca4546 ešteže ty si výborná matka 🙂 dobrý clovek
@anonym_ca4546
Veľmi ľahko sa ti uráža niekoho anonymne však? Pozri sa prosím sama do zrkadla aký si človek možno matka neviem a potom hodnoť druhých. Ja som ti konkrétne nič neurobila, normálne som sa opýtala na niečo čo som so všimla u svojho dieťaťa a ty má tu ideš urážať aká som matka a že ako ľutuješ moje dieťa. Je mi z teba fakt zle
@anonym_autor dobre pani anonymka 🤣 ja som veci ohľadom svojich detí riešila s dr a nie na fóre, na ktorom ti nikdy nedajú presnú odpoved o stave tvojho dieťaťa. Ono stačí používať niekedy rozum.
@anonym_ca4546 ešteže ty si výborná matka 🙂 dobrý clovek
@anonym_2d9803 nikde nepíšem že som výborná matka, mo stav svojich deti konzultujeme s dr, lebo ten vie čo je najlepšie. Nie iné ženy na internete
@zildo + ak ma babo problem s dychanim, opat, musi ho vidiet lekar, nie ina mamicka na MK
+ novorodeniatku asi tazko prikazes “zlatko zavri ustocka, dychaj nosom”
Ja chapem, materska, hormony… ale nie, v takychto veciach ti ozaj nemaju co radit ludia online ale doktor!
@anonym_c9c698 a kde som ja napísala že nepokdem k lekárovi ? Ale jasne radšej zhodiť ako preskočiť príspevok chápem
@anonym_autor dobre pani anonymka 🤣 ja som veci ohľadom svojich detí riešila s dr a nie na fóre, na ktorom ti nikdy nedajú presnú odpoved o stave tvojho dieťaťa. Ono stačí používať niekedy rozum.
@anonym_ca4546 áno príspevok je anonymný ale ja na rozdiel od teba nikoho neurazam tak trosku rozdiel nemyslíš?
@anonym_ca4546 áno príspevok je anonymný ale ja na rozdiel od teba nikoho neurazam tak trosku rozdiel nemyslíš?
@anonym_autor mňa urazil tvoj komentár pod mojim 🙂 ak sa ti nepáčila odpoveď, mala si ignorovať
@anonym_autor mňa urazil tvoj komentár pod mojim 🙂 ak sa ti nepáčila odpoveď, mala si ignorovať
@anonym_ca4546 keby môžem tak ta hneď nahlásim takýto clovek ako ty tu nemá čo robiť. Pekný večer
@anonym_ca4546 keby môžem tak ta hneď nahlásim takýto clovek ako ty tu nemá čo robiť. Pekný večer
@anonym_autor áno a za čo ma chceš nahlásiť? Nieje všetko krásne 🙂 je to priam komické
@anonym_autor áno a za čo ma chceš nahlásiť? Nieje všetko krásne 🙂 je to priam komické
@anonym_ca4546 prečítaj si čo si napísala a potom sa pytaj.
Tak ustráchaná matka sa prišla opýtať či to malo aj niekhoo deti tak a či sa to upravilo pripadne či to riešili s pediatrom a ty čo urobíš? Nápises jej aká je neschopná matka a že ľutuješ jej dieťa. Nie je to zo seba aspoň kúsok zle? Mne by teda bolo. V živote by som si toto nedovolila nech by ta matka bola akákoľvek. Tak asi toľko

Skus mu zaviazat hlavu so snurkami od topanok. alebo na hlupu otazku… 😃