icon

Balenie na široko v lete - tipy, triky a skúsenosti

6. júl 2020

mamicky nas novorodenec ma byt 2 mesiace baleny na siroko. ako spravne na to? ake su vase skusenosti a odporucania?

erikaa09
•
6. júl 2020

A nepovedal ti dr ako nato ? Ja som musela mat pampersu 2 biele latkove plienky a postolky :( a ani to nepomohli tak sme dostali reme aa rovno cez leto

lenka2710
•
6. júl 2020

No my ideme akurát tento týždeň, tak som zvedavá, čo nám povie! Neviem si predstaviť chúďatko malé v takých teplotách a taky batoh na zadočku, malu som tiež balila na široko ale ona bola októbrová, takže cez zimu to moc nevadilo
Tiež som dávala pampersku, dve pleny a ortopedické nohavičky

ivangeline
•
6. júl 2020

Ja to isté ale len jednu plienku. 🙂 Nám však pri oboch povedal ortoped po nejakom mesiaci na prvej kontrole,že netreba balit ďalej.. Nosime sa a tam sú nasiroko..

betka233
•
6. júl 2020

Ja som davala len jednu latkovu, novorodencovi uz aj jedna spravila dost a na vrch tie nohavicky na suchy zips... davala som to az na bodycka nie hned na pampersu...

autor
•
6. júl 2020

som teraz zmatena. lebo pediatricka mi napisala ze nadalej moze spat na boku. ale ortoped napisal ze na chrbte alebo na brusku... v akej polohe spavali vase deticky balene na siroko??

lenka2710
•
6. júl 2020

Normálne na boku moja spavala

autor
•
7. júl 2020

bqby musia byt tie plienky vyzehlene vzdy? alebo nemusia?

ajka0207
•
7. júl 2020

Nemusia byt vyzehlene, akurat pokrcene sa ti.budu horsie skladat.