icon

Beba Comfort a hnačky

simona92101
19. dec 2022

Mate prosim skusenost s Beba comfort1? Ako sedelo mlieko vasim drobcom?dcerka ma 10t a zo zaciatku jej sedelo,pekne sama kakala,chutilo jej.po tyzdni velky otoc,a bolesti bruska a vodnate stolice x krat za den.bola aj chora,a antibiotika jej rozhodili cele travenie a este viac hnackovala.po vysadeni par dni dobre a od vcera opat vodnate stolice.neviem ci to teraz pripisat tomu mlieku alebo stale brusko nieje ok po chorobe.ak zarobim mlieko do ryzoveho odvaru tak je dobre.akonahle ho vysadim,tak opat voda. V rozbore stolice mala vysoky obsah draslika a doktorka nevie z coho.sme objednani aj na gastro.

evivb
Autor odpoveď zmazal
simona92101
autor
19. dec 2022

@evivb zelenu mala z Beby HA, az taku skaredu trávovo zelenu. Ale toto sa mi zda az moc vodove,a neni schopna to aj tak sama vytlacit,len krce a po pouziti rurky to z nej doslava striela gejzirom 🤔 tak teraz neviem ci prejst na klasicku Bebu optipro v tej bielej krabici alebo pockat az na gastro co povedia

evivb
Autor odpoveď zmazal
simona92101
autor
19. dec 2022

@evivb probiotika uziva stale,ma Infant Dophilus,plus teraz davam aj Nekadex.kasu skor nie,ma len 10tyzdnov,a predsa v tych kasiach je dost cukru..davam ryzovy odvar-taky hustejsi a do toho zarabam mlieko.ked som davala oredtym na zahustenie Nutriton lebo ma aj reflux,tak sa zase nemohla vykakat

evivb
Autor odpoveď zmazal