Bellova obrna u 3 ročného dieťaťa

laura78
5. nov 2011

Ahojte,mojej 3rocnej dcere diagnostikovali Bellovu obrnu,je tu niekto co sa s tymto stretol v tomto veku??ja som zatial pocula len o dospelych s tymto problemom..ani mi ju neliecia,,lebo je velmi mala vraj to zmizne za 2-3mesiace.Dakujem za kazdy postreh,radu..

halienka
5. nov 2011

@laura78 panebože, o takom ochorení som ešte ani nepočula...To sa jej ako prejavilo? A kedy? Dúfam, že je to ozaj tak, že jej to zmizne, držím palčeky 🙂

laura78
autor
6. nov 2011

Ahoj,ja som o tom pocula ale len..u dospelych,a v tehotenstve .Je to ochabnuty tvarovy nerv.mala ma krivy usmev..ono to vyzera ako po porazke... ☹ .U dospelych sa to lieci steroidmi,ale kedze ma len tri roky neodporucaju..len cakat..to fakt nemozem nic urobit..aach..nikto o tom fakt nepocul v takom veku????? 😕

gumimaci
6. nov 2011

Ahoj, u deti to caste nebyva. Moj muz to mal min. Rok a liecenie tiez trvalo 2 mesiace s tym, ze 2 tyzdne mal intenzivne rehabilitacie to mu pomohlo najviac, potom uzival vela vitaminov a myslim ze aj kortikoidy, ale tie som pocula ze deti nesmu. Sa divim, ze vam nedali aspon tie rehab. Lebo mozu ostat trvale nasledky. Neviem ci vam dali aspon umele slzy do ocka, vacsinou postihnuty nevie jedno oko uplne zavriet, co je neprijemne, lebo sa vysusa.

gumimaci
6. nov 2011

A este ti poradim , aby ste sa vyhybali vetru alebo prievanu. von vzdy s ciapkou a satkou alebo salom.

demeterka
1. okt 2014

@laura78 Ahoj, ako ste nakoniec dopadli s tou bellovou obrnou< za kolko mu to preslo a ma nejake následky? Liecili to nakoniec nejako? kamoskin maly dnes ostal s polkou tvare opuchnutou a nehybnou tak sa obavame ci to nebude toto.

mirka3169
20. nov 2022

@demeterka dobrý deň mal to nakoniec malý? Ako to dopadlo? My to asi tiež máme