Bezpečnosť detí do 5 rokov života

bezpecnost
12. nov 2017

Dobrý deň,

moja bakalárska práca sa týka bezpečnosti a prevencii životaohrožujúceho stavu dieťatka.
Týmto by som Vás chcel poprosiť o vyplnenie jednoduchého 4otázkového dotazníku.
Momentálne mi chýba ešte 30 odpovedí.

https://www.survio.com/survey/d/J1S5G4R1A7C2Q3Y1X

Ďakujem Vám za Váš čas

Pekný a príjemný víkend 🙂

ukulela
12. nov 2017

prepac, ten dotaznik je odflaknuty. realne odpovedat mozem na tretiu otazku, k ostatnym by som uvitala minimalne po tri az 5 moznosti este s moznostou ine ... z akych zdravotnych problemov mam najvacsi strach? dedicne choroby, sids, apnoe, rakovina, .... mal/a si dat moznosti a priradit im vahu od 1 do 5 ... takto sa ti to bude aj dost na prt vyhodnocovat. pytas sa na bezpecnost, no na tuto temu je zamerana len jedna otazka, ostatne su z oblasti zdravotnictva ... skus na tom este popracovat, aby ta bakalarka dopadla lepsie.
ktej bezpecnosti, mame detsku vysielacku skamerou a monitorom. kvoli tomu, ze maly spaval von v kociku, tak aby som nanho videla, stacili mi zakladne funkcie a nocne videnie. k tomu uz len detske poistky na suplikoch s nozmi a liekmi. a na aute samozrejme, aby sa nedali otvorit dvere zvnutra. monitor dychu by som zvaovala iba pri problematickom porode, nedonosenom dietatku. pride mi to ako zbytocne tahanie penazi z bojazlivych mamiciek.

bezpecnost
autor
13. nov 2017

@ukulela Ahoj, dotazník je schválne navrhovaný bez možností. Ak by som tam pridal možnosi, tak by mohlo dôjsť k možnému ovplyvneniu mamičiek 🙂 Takýmto spôsobom mám velké množsto dát a odpovedí. Jednotlivé odpovede sú dosť prínosné. Mňa nikdy nenapadnú všetky možnosti chorôb a takto mám istotu že vy nebudete ničím obmedzené a že vždy budem mať obsiahnuté velké množstvo odpovedí. Rozumiem ale že vačšina dotazníkov je práve takto ako ste písali navrhovaná, práve pre ulahčenie roboty s analýzu dát a teda si používatelia zvyknú na automatické zaklikávanie, akurát potom človek príde o velmi pekné odpovede čo mu tam cielová skupina napíše 🙂 Dakujem za komentár, dotazník žial meniť nebudem ale odpovede si dopíšem 🙂