Biela bublina na vrchnej pere 20 dňového bábätka. Čo to je?
Neviem, či je to tá žaba ,ako sa hovorí, alebo niečo iné.
myslim, ze je to z intenzivneho satia - papania, maly pluzgierik, aj moji prckovia take mali 🙂
Aj moje deti mali, nijako som to neriešila, samo sa to odlúplo, nejavilo sa to ako bolestivé miesto. Mali to aj opakovane, naozaj len z toho satia.
Aj moja dcéra to mala. Ani mi to nenapadlo riešiť, len strýko sa ma opýtal, čo to tam má. Myslím si tiež, že je to z toho sania, akoby rozmočená koža. Dcéra má teraz 2,5 roka a už to nemá, má pekné pery. Takže žiaden strach, ak to nie je nejak veľmi veľké.
Kojenecky pluzgierik; neprepichuj, nevsimaj si, bud praskne sam, alebo sa vstrebe, ci kozicka osupe.
aj my sme to mali z papania...a neskôr ako nestíhala a tieklo jej to až po bradičke, tak aj na bradičke sa nám spravil...
časom to samé zmizlo...
ahoj my sme mali to iste neboj nic to nieje hlavne s tym nic nerob neprepichuj po case sa to odlupne ako pluzgierik ..nam sa hnedp otom spravil dalsi ...a potom uz nic 🙂 hlavne to nechaj tak.. nic s tym nerob
Dobry vecer chcem sa opitat ci mi viete pomoc mam syna 7 rocneho a bolicho hrdlo ked som sa don pozrel videl som tam hrdle bielu bublinu kde su mandule tak strede to ma pri vaceku co to moze byt prosim pomozte

Je tonbezne u novorodencov, trosku neobvykle miesto, ale ziadnu paniku. Skus prejst potom sterilnou gazou s troskou liehu a jemnucko pritlacit, malo byt to zmiznut, v podstate to praskne a vytries jej to. Myslim si teda aspon, ze je to to, co sme mali aj my ..