icon

Biela stolica u detí

zyzy11
26. apr 2017

Ahojte chcela by som sa opitat nestretli ste tu niektoré z bielou stolicou mali včera rano a dneška rano kakal a mal bielo sivu stolicu...ďakujem za každú odpoveď....

Strana
z2
lacnelacne
20. nov 2018

@weronkaa nalepšie zájsť k DR. pre vlastný pokoj.
My sme to mali nakoniec len vírusové, ale kdesi tu písali aj o tom že to môže byť reakcia na prechod z mlieka na ine mlieko ☺

tarniah
2. aug 2019

Ahojte mame rovnaky problem ale uz sme si to odsledovali mala ma 3 roky a bleda stolica je vylucne po mliecnom zakazdym ako sme vyradili mlieko jogurty stolica sa upravila my sme to zacali riesit az ked mala strasne tvrdu stolicu natolko ze jej poranila konecnik a mala na stolici aj krv dr nam najskor 9dporucila viac vlakniny a tekutin ale to sme skusali uz predtym a aj tak to nepomohlo jedine to vysadenie boli sme aj na testy na alergiu ci intoleranciu kravskej bielkoviny ale nic sa neukazalo ale to uz mala mlieko vysadene potom sme citali ze v tom pripade sa nic nepreukaze tak uz neviem teraz sme po dlhsej dobe zas dali jogurt a stolica bleda

blableblu
7. sep 2021

@lacnelacne ako ste v tedy s tým dopadli

blableblu
11. sep 2021

@lacnelacne prosimvas ako dlho trvalo kým mi to preslo

lacnelacne
30. sep 2021

@blableblu Dobrý deň prepáčte, az teraz čítam. Nam to prešlo za 2-3 dni. Ja som s tym sla hned k lekárke 😊

blableblu
4. okt 2021

@lacnelacne dobe deň chvála bohu aj nám to preslo vybavila som si aj sono na vlastnú žiadosť všetko mal dobre tak som dávala probiotiká a preslo

lacnelacne
4. okt 2021

@blableblu tiez sme sa vtedy vystrašili ☺️ take nezvycajne 💩 tak je dobre, hlavne ze je vsetko v poriadku 😊 prajem hodne zdravicka, pekny den ☺️

blableblu
11. okt 2021

@lacnelacne no človek veru pri deťoch zaživa mnoho krát ine šoky

Strana
z2