icon

Biele fľaky na mandliach pri chrípke

katika1811
Včera o 17:17

Ahojte mali vaše deti aj biele fľaky na mandliach pri super chrípke ? (Angínu sme mali pred 3t a riadne dobral 10dni atb ). Týždeň v skolke a syn zával siliť kychat do toho teplota a pozerám biele fliačiky na mandliach

domka222
Včera o 17:25

My sme po chrípke. Akože hrdlo sme so synom nemali dlho tak opuchnuté a červené. Ale povlak sme veru nemali.

anonym_e54da5
Včera o 17:25

@katika1811 biele fľaky,sú hnisava angína. Nebolí ho hrdlo?

katika1811
autor
Včera o 17:28
@anonym_e54da5

@katika1811 biele fľaky,sú hnisava angína. Nebolí ho hrdlo?

@anonym_e54da5 nie neboli ho hrdlo ani nemá červené

anonym_f5dbbd
Včera o 17:39

Moja dcéra keď mala angínu, dobrala poctivo penicilin 500 mg 3x denne po dobu 10 dní.
Išla do školy, a ani nie po 4 dňoch ju mala naspäť. Potvrdené to bolo výtermi a aj odbermi krvi. Dostala znova presne takú istú liečbu a odvtedy ubehli 3 roky a viac angínu našťastie nemala (klop-klop)

katika1811
autor
Včera o 17:42
@anonym_f5dbbd

Moja dcéra keď mala angínu, dobrala poctivo penicilin 500 mg 3x denne po dobu 10 dní.
Išla do školy, a ani nie po 4 dňoch ju mala naspäť. Potvrdené to bolo výtermi a aj odbermi krvi. Dostala znova presne takú istú liečbu a odvtedy ubehli 3 roky a viac angínu našťastie nemala (klop-klop)

@anonym_f5dbbd paneboze🫣🫣🫣tak ja dúfam že sa to nevrátilo to iste lebo ma ohne

anonym_f5dbbd
Včera o 17:47
@katika1811

@anonym_f5dbbd paneboze🫣🫣🫣tak ja dúfam že sa to nevrátilo to iste lebo ma ohne

@katika1811 dúfam, že sa to u vás nevráti, len som napísala svoju skúsenosť s angínou, že teda tých 10 dní penicilínu to nedokázalo úplne vyliečiť a zabrala až druhá 10 dňová dávka. A ešte podotknem, že ten druhý krát to už nebol taký masaker s horúčkami a bielymi čapmi na mandliach, ako ten prvý krát 🙂)

anonym_08d917
Včera o 18:12
@katika1811

@anonym_e54da5 nie neboli ho hrdlo ani nemá červené

@katika1811 biele fľaky , ako muchotrávka mali moje deti pri mononukleóze

anonym_f3be84
Včera o 22:59

Treba ist k dr. Môže byť opakujúce angína, mykóza po ATB, vírusová infekcia, čapy v mandliach ....