icon

Biele pľuzgieriky v ústach štvormesačného bábätka

khaleesi1
27. apr 2018

Ahojte, moj syn ma uz dlhodobo- aspon som si to nevsimla (mozno od narodenia) ale urcite to nema par dni, akoby biele tahave pluzgiere hlavne pri slinnych zlazach xa aj tie su cele biele a mierne kopcekovite. Idu mu akurat aj spodne zuby a horne sa mu hybu tiez (ma ich zacervenane) a ked to stlacam nevyzera ze by nato reagoval a potom akoby zrazu ho to zabolelo, mozem sa vsak mylit. Afty by ho boleli a ani dr sa nevedela k tomu vyjadrit. Neprisava sa dobre resp vytaca pusu ale to uz odkedy ma riadne zabielene. Nemali nahodou nieco podobne vase deti?

Biele pľuzgieriky v ústach štvormesačného bábätkaBiele pľuzgieriky v ústach štvormesačného bábätkaBiele pľuzgieriky v ústach štvormesačného bábätka
kokada
27. apr 2018

@khaleesi1 Vyzera to ako afty nie je to moc vidno ale moj vnucik to mal a dost sa s tym natrapili rodicia.

khaleesi1
autor
27. apr 2018

@kokada len on to ma uz myslim dlhodobo, neboleli by ho velmi na dotyk? Co s tym robili rodicia? Mne dr povedala ze aft sa jej nezda ze takto vyzera

kokada
27. apr 2018

Tak ja potom neviem mozno to nie je nic ked papa a nie je placlivy tak to netreba riesit,mojmu vnucikovi to natierali ale neviem cim mama s nim lezala aj v nemocnici bohvie ako to lekari neriesili a davali mu viem ze aj probiotika len im povedali ze su to afty.

khaleesi1
autor
5. máj 2018

Tak jedna lekarka mi nakoniec povedala ze je to z mliecka 🙂

kokada
5. máj 2018

Moze byt ked kojite

katlavaneska
29. jún 2023

Dobrý deň aj mi to máme čo vám na to dala doktorka prosím?