icon

Biele škvrny u detí: Čo robiť?

laska555
15. dec 2023

Ahojte mamičky, prosím o radu. Máte skúsenosti s týmito flakmi u detí? Zväčšujú sa a ja neviem čo robiť, keďže na kožné nás dali až v marci. Používané masť Canesten ale nevidím rozdiel. Taktiež ho dojčim, môže to byť aj z mliečka? Ďakujem za každu radu.

Biele škvrny u detí: Čo robiť?Biele škvrny u detí: Čo robiť?
simsalabim
15. dec 2023

@laska555 zacala by dom u kozneho. Moze to byt napr. plesen, ale aj vitiligo.

deedol
15. dec 2023

snazila by som sa zohnat skorsi termin u koznej hoci aj v inom meste, ak mate taku moznost.

laska555
autor
15. dec 2023

@simsalabim u vitiligo sa rýchlo zväčšujú tie fľaky? Ďakujem.

laska555
autor
15. dec 2023

@deedol neviete prosím kde by sme mohli skúsiť?

deedol
15. dec 2023

@laska555 netusim, ja som z ba, ty mas v profile bb 🙂 pozri navstevalekara, topdoktor… teraz su terminy na januar u nas kvoli prazdninam

simca06022011
15. dec 2023

kde si sa v bb objednavala? ja by som ho zobrala a isla osobne do roosveltky na kozne alebo fajn lekarka je podla mna Slobodnikova v zdravomede, a skusila nech sa na to pozru. Cez telefon odpinkavaju vsade, terminy su 3m+. Ale nie raz sa mi v cakarni stalo, ze niekto dobehol a vzali ho.

betulinka1
15. dec 2023

@laska555 moj maly to mal na nohe. Nic mi k tomu dr nepovedali, ze to prejde. Raz to mal vacsie, raz mensie. Teda zmenšovalo sa to cez zimu. A naozaj to preslo. Jedine na co som viac davala pozor, aby bol aj doma pri bazene natrety krémom s faktorom 50. Vtedy som mala poctí, ze to nemeni velkost. Ale jasne, ze to daj skontrolovat dr. Moju skusenost ti len pisem, ze to nemusi nic znamenat. Ani pleseň ani vitiligo.

simsalabim
15. dec 2023

@laska555 bohuzial, neviem.