icon

Biele vyrážky na čele. Z čoho to môže byť?

murinka
3. mar 2010

ahojte.ospravedlnujem sa ked tu tato tema je ja som ju nenasla.vcera som si vsimla ze dcera ma na cele a nosteku biele a cervene vyrazky.skor to vyzera ako akne,ako krupicka 😒 poradte mi z coho to moze byt.alebo mi hodte link na danu temu.dakujem

juliakocka
3. mar 2010

ahoj presne také ma aj moja malá...jej noštek vyzerá taký rapavý a okolo neho také biele, čo vyzera jak uhry a tiež neviem čo to je ☹

strapco13
3. mar 2010

julia..u malej su to milie..potnicky..novorodenci ich mavaju..nic to nie , zmizne to
inak..vymaz si tehotenstvo z pasu...takto si stale tehu s tyzdnovym babom 😅 ..alebo Ti jedno ostalôo este v brusku 😀

murinka..tvoja je uz starsia..nie je to nejaka alergia na stravu alebo kozmetiku?

murinka
autor
3. mar 2010

alergia...ked patram v pamati tak si nepamatam zeby spapala nieco nezvycajne... 😒 a kozmetiku nepouzivame ziadnu-maximalne detske mydlo...dakujem baby 🙂

krpuch
4. mar 2010

aj my mame tie vyrazky...uz vyse tyzdna ☹

murinka
autor
4. mar 2010

krpuch lenze tvoj maly ma mesiac a pol a moja ma 11mesiacov...najprv som si mylsela ze to ma preto ze ju bozkavaju na celo ale ona to ma aj na nosteku... 😒 ja uz neviem...dnes jej to dokonca trocha zacervenalo...

strapco13
4. mar 2010

murinka..ved mozno dostala pusu aj na nos 😉
skoc ku koznej

mata1976
4. mar 2010

presne ako pise strapco, je to od jedla, resp. kozmetiky. mala sa mi tiez tak vyhadzala ked som jej dala prvy krat broskynovo-jablkovu vyzivu.

corinno
Odpoveď bola odstránená
murinka
autor
5. mar 2010

ahojte baby,dcerka to ma uz okolo celej pusy ☹