icon

Biely jazyk u bábätka

20. júl 2021

Baby... Môjmu drobcekovi sa v nedeľu urobili na jazyku také biele bodky... Potrela som mu to fialovou vodičkou, že reku utorok ideme k Dr tak uvidíme co povie... Dnes ráno už mal celý jazýček biely.... Dr ma zdrbala že fialová vodička sa už roky nepoužíva(neviem prečo to predávajú... A my sme na tom vyrastali, zrazu to je zlé).... No ale dala mi pre neho takú vodičku dávať dnes zajtra a pozajtra a ze by to malo zmiznúť už po prvej aplikácií... Ale zatial nevidím rozdiel 😔😔 a sami zdá ze aj menej papa.. Myslíte že to bude tým jazyckom? ... Mal to váš drobec? 😔

pribinak
20. júl 2021

Áno, gencianova voda sa už neodporúča pre bábätka

paulinkaa2
20. júl 2021

Ahoj ja som mojej vytierala vodu zmiešanú so sodou bikarbony po každom papani a na druhy deň už bol jazyk krajší.

miirkka1
20. júl 2021

Ahojky.Prosim ta ako to vyzera u vas?Mala ma aj teplotu?aj moja ma bodky aj vzadu.Ale ona aj hnacku ma

nikusiak9
20. júl 2021

davali sme gencianku a zachvilu zmizlo

jasminka22
20. júl 2021

Zalezi asi od Dr., mne odporucal gencianku na plesen. Kupila som vsak v lekarni neocid gel a ten pomohol, za par dni bolo po probleme.

autor
21. júl 2021

@miirkka1 no môj mal celý jazýček biely až také hrudky ako keby.... Tvoja mala teplotu?

benoite
21. júl 2021

A nemoze to byt soor ludovo zabka? Pozri si priznaky.

marfikchov
21. júl 2021

Soor, žabka, druhý syn to mal, lekárka podala nejakú ambulku, ešte dve mi dala na doma a zmizlo

kusika
21. júl 2021

Kupte v lekarni kvapky z grepu staci jedna kvapka kvapknut do ust . Vyrovna ph v puske . My sme s tym mali stale problem kym nam tu jedna pani poradila tieto kvapky. Vecne zabku soor sme s tym bojovali od vtedy mame pokoj.

kusika
21. júl 2021

Tieto