icon

Biely mapovitý povlak na vnútornej strane líc

leonus
6. sep 2014

Baby prosim o radu,ako odtranim mojmu rocnemu syncekovi na lickach z vnutra povlak.Uz to mame dva tyzdne a nic nezabera. Vytierala som 3 dni Entizolom a nic.Potom sme presli na Gencianku,ta vobec 3 dni nezabrala.Teraz uz skusam Ruzovy med a Mundisal a zda sa mi ze zase nic a dokonca to ma aj na spodnej pere uz .Jazycek ma cisty a aj podnebie.Papa normalne pri dotyku neplace.A cumle vyvaram denno denne.Ked to striem na chvilku to zmizne,no potom to zase tam je.Dakujem za kazdu radu.

pribinak
•
6. sep 2014

My sme mali cosi podobne, šli sme na kožné, dostali ste taku bielu tuhu pastu, za 3 dni to bolo prec, jedine co bolo trochu blbe, pasta bola s kortikoidmi, na moje prevracanie očami mi kozna povedala, ze je to lepšie ako mesiac pootierat kde čím ústa a celu sliznicu

leonus
autor
•
6. sep 2014

@pribinak a z coho to mal?...Fakt nikdy sme to nemali este a ani som nenasla foto,takeho ciecoho...uz v pondelok mam termin u pediatra zase. A bolelo to vase babatko?

pribinak
•
6. sep 2014

No nášmu krpcovi to vadilo pri jedení, mal cca 13-14 mes a kozna to uzavrela ako plesne

kika831
•
6. sep 2014

@leonus ahoj,my sme mali biely povlak, ale skoro v celej puske a doktorka nam dala fungolon, riedi sa to s vodou a vytieraju sa s tym ustocka 3x denne, pravdepodobne to mate kvasinky. Nam to krasne zabralo. Je to na recept,ale doktorka ti to urcite da.drzim palce

katarinamarkova
•
6. sep 2014

@leonus premnozene kvasinky-plesne .....pri oslebenej imunite...po chorobe....ockovani...zmene stravy...pocasia....sa to bezne detickam stava.
k doktorke - predpise ti na vyiteranie pusinky nieco proti plesnove, neviem presne ako sa to volalo 🙂 zabralo do dvoch dni.
nema nahodou aj vyhadzanu zaparenu ritku?...aj takto sa to prejavuje....je to uplne bezne, nic vazne 🙂

leonus
autor
•
6. sep 2014

@katarinamarkova Ritulku ma cistu. Stale cistou vidou sprchujem po kazdom kakani a ked vidim ze je zle,tak imazol je jednotka u nas. Dnes toho mame viac zase.

katarinamarkova
•
6. sep 2014

@leonus 🙂 no ved prave 🙂 imazol je masticka urcena prave na liecbu koznych hubovitych ochoreni 🙂 takze super vyber.....len treba aj tu pusinku preliecit,aby sa mu to moc nezhorsilo a papal stale krasne dalej.

leonus
autor
•
6. sep 2014

V pondelok skusime este Diflucan jednoroazovo u dr,tak som zvadava.