icon

Bioderma Atoderm

mishicca
22. dec 2016

Zdravim mamicky. Aky je rozdiel medzi ATODERM PP BAUME a ATODERM INTENSIVE? Malej som davala len PP BAUME ale ten je drahsi preto sa pytam, ci je moc velky rozdiel ak kupim "len" INTENSIVE. Vdaka ;)

shia
22. dec 2016

my sme mali obe, pozriem to, ale ak si pamatam, to baume je v tube a je taky redsi a ten intensive maem s pumpickou a zda sa mi maalicko hutnejsi,pozriem

snowmiss
22. dec 2016

intensive sme mali my a to sme atopici...

prevenar
22. dec 2016

..vsetko plne chemikalii ..prejdi na obycajne bambucke maslo. nic lepsie nie je .

napr. tu ..lacnejsie som este nenasiel. http://www.usikovnychruk.sk/usikovnychruk/0/0/3...

majloo
23. dec 2016

intensive je vyborny, je dobry aj pri seboroickej dermatitide, rychlejsie mi miznu kozne prejavy

mishicca
autor
23. dec 2016

My sme mali PP BAUME ten je s pumpickou a konzistencne ako puding viacmenej... pomahal len nebyva v tych vyhodnych baleniach len v malom 200 ml a to sa mi neoplati. A bambucke som jej davala..aj olivovy olej aj kalciovu mast aj kokosovy..aj lanolin cisty dokonca..jedine BIODERMA ATODERM pomaha...

mishicca
autor
23. dec 2016

Vdaka za skusenosti ;)

gapre
23. dec 2016

ja mam dobru skusenost aj z eucerinom,skusali sme skoro vsetko.Nie je zla ani bioderma.

spajko
23. dec 2016

nám eucerin Atopicontrol nerobil nic...nevidela som ziadnu zmenu, nic...

snowmiss
23. dec 2016

a este keby si mala moznost pozhanaj si jazveciu alebo medvediu mast, nam jazvecia pomohla maximalne

mishicca
autor
23. dec 2016

Skusim ... o jazvecej masti som daco pocula uz. Kupila som INTENSIVE inac. Vraj je novy uz nejaky upgradnuty :D a PP BAUME sa zevraj uz vyrabat nebude. Tak mi aspon povedala lekarnicka.

lubka3232
28. jan 2018

aj my mame intensive. super masticka! a inak bola som prekvapena ale dobre zaberal na premastenie pokozky aj klasicky bepanthen. dokonca aj na tie ekzematicke suche miesta