icon

BioGaya a bolestivé prdíky

w_ee_wee
9. jan 2022

Ahojte maminy, pomaha biogaya na boelstive prdiky prosim? Mate skusenosti?

selest
9. jan 2022

@w_ee_wee neviem ake state je babatko ale ja ked som skusala dat malemu biogaju tak mu skor uskodila a brusko bolelo este viac. Neskor som tu citala ze je vhodna skor pre starsie deticky. Skusali ste espumisan alebo nieco podobne? U nas to pomohlo.

pribinak
9. jan 2022

Biogaja či ako sa to píše sú na olejovom základe a to nepasuje každému. U nás majú úspech práškové probiotiká, dám domčeku, vody či mlieka. Sú bez chuti a zápachu, takze dieťa určite nezbada, fajn sú napr Infants Dophilus

w_ee_wee
autor
9. jan 2022

@selest espumisan som skusala, ale vobec nepomohlo. Tak isto za zvyjal a prdel velmi vela tiez. Neviem ci moze tak prdiet z umeleho mlieka, ze mu nesedi?

veronikalubko
9. jan 2022

@w_ee_wee skus sab simplex 👍🏻😊

nikpa
9. jan 2022

@w_ee_wee môže to byť z UM alebo aj z fenikloveho čaju ak dávaš. Niektoré deti tiež neznesú Vigantol ktory pediatričky predpisujú od narodenia. Keď nezabral espumisan, skús sab simplex, je to síce tá istá účinná látka ale iný výrobca, nám tiež zabral viac ako espumisan.

zuzkaa1991
10. jan 2022

@w_ee_wee ak ne vemi zle vyskusat rektalnu rurku q sab simplex nam to to pomohlo len ale my sme mali od 14dna az do 4mes 5mes

w_ee_wee
autor
10. jan 2022

@zuzkaa1991 rurku podla mna nepotrebujeme, lebo kakane a prdime tiez, ale vela podla mna a boli ho brusko

zuzkaa1991
10. jan 2022

@w_ee_wee rurku som tiez bola proti nej ale po 2mes. Sme vyskúšali a tak vzduch sical ze az....ale.to.sme fakt len párkrát pouzili keď dlho plakala...nasa plakala od 19hod.do 1hod noci skoro nonstop .... skusali sme všetko možné teple zábaly pupik krem masaze chodenie(naň rukách)v polohe akoby bola na wc bez plienky tak poradili nam na pohotovosti....zalezi ake stare babo je

w_ee_wee
autor
10. jan 2022

@nikpa na vigantol ma nastastid upozornila svagrina, ten som ani nekupovala 😊

dorys
10. jan 2022

@w_ee_wee skúste probiotiká Infants dophilus pre bábätká

nikpa
10. jan 2022

@w_ee_wee keď veľa kaka a prdí môže mať premnoženu volaktoru baktériu, treba mu zobrať výter a nasadiť probiotika, dlhodobo. Tiež mám dobrú skúsenosť s infants dophilus ako píše
@dorys