icon

Blok z kakania

maminka1983
1. mar 2017

Ahojte mame doma cca 3.5r syna hodi do suk.skolky. A problem pondelok syn mal hnacku prehnalo ho respektivne jednorazova zalezitost. Predoklad nesadlo jedenie skolke stalo sa uz 2x.
A potom nesiel asi 2 dni. A vcera som musela doslova letet poneho do skolky nakolko sa s placom zobudil a reval ako tur a ucitelku ze pobudi deti a stazoval sa na brusko.
Tak co sme mali doma dala som kompot par lyziciek zjedol a pohar mlieka a v ten den fajn sam isiel na wcko a bez cirkusu. Rano dilema s kakanim behom 1h tam bol hadam aj 5x a nic. Muz tam s nim bol az napokom ja som s nim tam cupela a vydela som ze sa boji tlacit ale dala som uplatok u nas funfuje ako motivacia ked je uz naozaj zle tablet a rozpravky 2-3 pozriet. A zafungovalo ale nebolo to standartne co som videla. Je pekne pestru stravu jablka by jedol na kila aj uplne ine ovocie.
A mliecne vyrobky mi bolo poradene ze pomahaju a teraz sa chyti za zadok a reve ze tam mieco ma ale na zachod ani pocut a ked ze klude sa opytam tak amok ako hrom boji sa tlacit. Konzultovala som s dr. Deckou a povedala ze ked neprejde do bud.tyz. tak dame sirup asi na prehnanie.
Kupili sme mu sirup na podporu travenia respektive viac vlakniny to osahuje 2 dni a efek 0. Su to probiotika.
Co mam robit s nim alebo pomoc. Muz tvrdi odputat pozornost ale co som napovrazku mam aj 2 mladsie dieta. A stale vidim ze hoto omyna. Co robit alebo co mu pomoze na prdky aj to by pomohlo myslim. Nikdi sme taketo nemali. Kakal kazdy den.

janci05
1. mar 2017

My sme toto mali tiež pár rokov dozadu. Tvrdil, že sa ide vykakať a sedel a potom, že sa mu nedá. Takto niekoľko krát za deň. Ako hovoríš, čupela som tam raz ja, raz manžel. Držala ho za ruku, a že nech skúsi a nič. Tak som išla do lekárne kúpiť na preháňanie prípravok a to ako mávnutím čarovného prútika zabralo a on sa potom sám išiel vykakať. Povedala som mu že mu ho dám, keď sa sám nemôže a zabralo to aj bez použitia prípravku sa sám vykakal. Možno je to nejaký chvíľkový blok, ktorý prejde. U nás je napr. zaužívané že v škôlke vôbec nekaká. Buď hneď ráno alebo ako príde zo škôlky. Má to tak zafixované.