Boľavé hrdlo u trojmesačného bábätka
Ahojte mamicky.poradte prosim ako pomozem mojej trojmesacnej dcerke.asi ju uz boli hrdielko.ja som mala teploty od utorka vecer 38,5 na druhy den ma rozbolelo hrdlo a vcera poobede sa mi na dlaniach a na chodidlach vyhodili male cervene bodky.bola som u lekara doobedu pred tym ako som sa vyhadzala.predpysal mi antibiotika zinnat 500.ona teraz cely cas place urcite koli hrdlu.ako jej rychlo pomoct?prosiiiim poradtre.dakujem za kazdu radu
Ma taky priebeh ako ja teploty boli a neviem ci este budu,len ked hlta tak sa hned rozplace.urcite je to v hrdle.ja len my dospely dame pastilku a hotovo.a co take drobne smie.to netusim.
@zuzanaete podla netu ak je to ono by to malo rychlo odzniet.nastastie mam susedku detsku.bola tu u malej prvykrat a ma chytene hrdielko.pozerala ju aj pocuvala.troska sa mi ulavilo.kazala cebion.no len ako s papanim.kojim ju plne a ako nahle chce zhltnut tak rev.joooooj.som z toho zdrvena.
@milka1503 na taketo satvi je dobre letny zabal na hrdielko aspon na par minut A my doma pouzivame tymianovy krem je super na bolesti hrdla u nas sa pouziva kazdy den Pozri si stranku www.just.sk krem tymian a mozu aj male deti mal ho pouzivala od narodenia az po dnes

Ma teplotu? Ak ano chod na pohotovosť
Ak nie, mize plakať pre x inych dôvodov