icon

Bolesť bruška a hlavičky 5 ročnej dcéry

debora
7. nov 2014

Mamicky prosim poradte mi.moja 5r.dcera stale rozprava ze ju boli brusko a hlavicka.neviem ci jej mam verit.normalne papa,stolicu ma tiez normalnu.myslite ze vymysla?prosim poradte som zufala.

natalym
7. nov 2014

Ja by som jej verila. Pozoruj ju, ako sa spáva, kedy to povie. Snáď to zistíš.

janinah
7. nov 2014

veria by som a min.šla sňou za vašou pediatričkou...nechcem strašiť,ale 5.r. syna mojej sesternice bolievalo bruško a zistili diabetes a dieťa je na inzulíne...

janinah
7. nov 2014

a ohľadom hlavičky-nezaškodí očné vyš.

emka13
9. nov 2014

aj nasa malicka - 5rokov - tiez sa stazuje, ze ju boli cielko, uz asi 4 dni stale okolo druhej poobede☹ tiez mi to pride ze od ociciek....ale ze ju to zaboli len chvilku, alebo ked si zatlaci ☹

mirkakab
9. nov 2014

aj našu bolievala hlavička a potrebovala okuliare, od kedy ich má, hlavička ju nebolí ...

emka13
10. nov 2014

@mirkakab a kde ju pobolievala hlavicka ak sa smiem spytat? nasu cielko a ocka si casto sucha☹ sice ma aj ekzem a je alergik tak tie ocka som pripisovala aj tomu ☹

namornicka
10. nov 2014

Pozoruj ju, keď dieťa bolí hlava tak to na správaní zistíš, nemá toľko energie a chuti vystrájať, polihuje, nechutí mu jesť.

mirkakab
11. nov 2014

@emka13 Neviem Ti presne povedať, sťažovala sa celkovo že ju bolí hlavička, tak som išla k lekárke s ňou. Zároveň sme mali aj preventívku, tak zistila že horšie vidí.