Bolesť bruška okolo pupka a zvracanie u 5-ročnej dcéry

leaxa
18. júl 2019

Ahojte,
Viem, že tu je taká podobná téma ale zakladam novú, lebo je stará a možno mi niekto poradí.
Dcérka má stále bolesti okolo bruška. Teraz sme v nemocnicj, no zatiaľ nic nezistili. Krv je ok, testy na laktozu a celiakiu su negatívne. Brali jej stolicu a bolo to ok.
Málo mi jedava, musím ju doslova nútiť jesť normalne jedlo. Bruško ju bolieva ale nikdy neleží ani nie je malátna, vždy to iba povie, posťažuje sa a hrá sa ďalej. Až do nedele...
V nedeľu v noci mi vracala 2x jedlo a 6x už len vodu a źlč a velmi ju bolelo bruško, tak sme v nemocnici. Povedali, že viriza... 2 infuzie dostala a bola zas čulá a vesela, no dnes v noci ma zobudila, že ju veľmi veľmi bolí bruško. A zas leží a spí ešte ani nejedla, nechce.
Už ma začina chytať panika, že čo to môže byť.
Uź mi napadol aj psychosom.dôvod, aj keď to je šťastné dieťa. Lenže ona sa mi budí aj v noci na bolesti, takže to vúčili.
Má 5 rokov, povahou je inak veselá, hravá a aj papuľnatá 🙂 V posledné dni je sklesnutá. Včera uz ok, ale od večera zas to isté :(((

ivana166
18. júl 2019

@leaxa nášho staršieho bolelo bruško ,trvali strašne dlho kým prišli na to z čoho.Uzival aj lieky na parazity,testy na laktózu,celuakiu mu robili,sona robili,už nás chceli poslať za psychologičkou,som odmietla.A nakoniec mu zistili piesok v zlcniku,chvalabohu sa vyplavil.

leaxa
autor
18. júl 2019

@ivana166 fuha to som nepočula este a ako sa tam mal dostat?oralne, akoze ho spapal?

lindusss2016
18. júl 2019

@leaxa piesok urcite nemala na mysli z pieskoviska, ale taky, co sa v zlcniku tvori. Nepocula som o tom este pri detoch

ivana166
18. júl 2019

@leaxa neviem ako,doktorka bola prekvapená že také dieťa mal vtedy 7 rokov má zlcnikovy piesok.mal normálne v noci zlcnikovy záchvat sme volali sanitku z podozrením na slepé črevo,až v nemocnici prišli na to čo mu je.bral silné lieky,diétu mal ale chvalabohu sa mu vyplavil a máme už chvalabohu pokoj.

ivana166
18. júl 2019

@leaxa musel sa šetriť,žiadny šport,od telesnej oslobodený na 3 mesiace.a hlavne veľa tekutín.

katuska377
30. máj 2021

@leaxa zdravím vás, prosím vás ako tko dopadlo s vašou dcérkou a bolesťami brucha, našli jej niečo? Aj moja dcéra má tieto príznaky- večer alebo v noci sa zobudí na bolesť brucha a niekedy aj zvracia a dosť často sa to opakuje, ďakujem za skorú odpoved

daster333
13. dec 2022

@katuska377 dobry den prosim vas u bas to ako dopadlo?

katuska377
13. dec 2022

@daster333
@daster333 separacnu úzkosť