icon

Bolesť hlávky 9-ročnej po dlhej chorobe.

zuzkalujza
18. nov 2019

Ahojte, rada by som sa spýtala na Váš názor. Dcérka 9 rokov je po 4 týždňovej chorobe a brala 2 x ATB s týždňovou pauzou. Mala nejakú baktériu v hradle a prvé ATB nezabrali, preto lekárka nasadila po týždňovej pauze druhé. (OSPEN 500 a následne SUPRAX) Dcéra sa od piatka ale sťažuje na bolesti hlavy. Cez deň to spomína občas, no hlavne na večer viac, až plačka, keď jej dám lieky od bolesti, tak jej nezaberú. Inak je v poriadku, myslím tým, že nie je malátna, chutí jej jesť, pitný režim má tiež dobý, je hravá, v pohode zvládne učenie.

Volala som dnes s Dr, povedala, že je to bežné po takejto chorobe. A ak je inak v pohode mám dať tomu trochu času, môže to mať vraj aj po tých ATB. Tak som sa chcela spýtať, či ste sa s niečím takým stretli. Lebo dcéra brala ATB asi 3 krát v živote a takto dlho chorá ešte nikdy nebola.

Som aj rozmýšľala, či to nie je a psychika. Dcérka je veľký pedant a dnes išla po 4 týždňoch do školy a myslím, že sa aj trošku bála, lebo písali písomky a ona ich bude musieť tiež spraviť a viete aké to je keď tak dlho vymeškala.

Ďakujem za každú Vašu reakciu a skúsenosť.

Ešte chcem dodať, že samozrejme ak by sa stav zhoršoval pôjdeme k DR, len tam nechcem letieť hneď, aby tam zase niečo nechytila 😒

bagre
18. nov 2019

@zuzkalujza ahoj, môj syn máva bolesti počas choroby a ešte aj potom, takže to môže byť chorobou. Ale tiež môže byť aj ten druhý dôvod - stres... To máme tiež tak, len trochu viac príznakov. Začínali sme s bolesťou hlavy, pobehali vyšetrenia a nič sa nezistilo, takže niekedy aj 3 týždne v pohode, a potom prídu dni keď je ubolený a rozbitý...