Bolesť hlavy u dieťaťa po jablkovom džúse a čipsoch?
Syn (5,5roka) sa stazuje, ze ked vypije jablkovy dzus alebo zje čipsy, rozboli ho hlavička. O co moze ist? Moze to byt migrena alebo nieco ine?
moze to byt migrena
Ja to mavam po zjedeni jablka a papriky. Spravi sa mi tazoba na zaludku a neskutocna neprijemna bolest hlavy nasledne mi to ide do migreny. Moj syn po chipsoch vracal, a to zjedol do 10ks, tak robim sem tam domace, netvrdim ze je to zdrave, ale z domacich nema problem.
Býva to pri histaminovej intolerancii.. čo tu odznela že migréna - to uz je len dôsledok hit..
Každý má iné príznaky a reaguje na rôzne potraviny.. niekomu môže robiť zle napríklad paradajka, niekomu umelé ochucovadla.. každý jednotlivec si musí odsledovať na čo reaguje..
Ja mám zrejme HIT tiež, ale je diagnostikovanu, ale diagnostikovanu ju má môj manžel a najstarší syn..
Skustr dat spravit test na histaminovu alergiu. U nas to bola pricina migren dokonca s aurou.
@terezkaarthuramax dakujem za poucovanie, ale ci je to zdrave som sa nepytala. K cipsom sa dostane mozno raz za pol roka na navsteve. Podstata mojej otazky je ina
@jana_eyre_2 dakujem, to znie logicky a pravdepodobne, ze to tak bude. Dame spravit testy
@palculienka40 oki, budeme to riesit, vdaka
Za to.nic nedate. Aj lepok aj mlieko to mozu sposobovat.
V džúsoch je veľa cukru a kyselín, čipsy sú presolené a veľmi mastné všetko vytvára príliš kyslé prostredie v črevách čo narušuje črevnú výstelku. Kyseliny, histamín, kvasinky... presiaknu do krvného obehu... čo demineralizuje telo, chlapec trpí nedostatkom minerálov a vitamínov. Nasaďte mu detské magnézium + výživnú stravu bez priemyselne spracovaných potravín.

To nie je velmi zdrave. Skus doma odstavit jablcka a opiect zemiaky...