Bolesť nôžky u trojročnej dcérky
Dobrý deň, som veľmi znepokojená, pretože trojročná dcérka sa občas v priebehu dvoch týždňov sťažuje na bolesť ľavej nôžky. Momentálne je chorá , ma silný kašel, nádchu (prechladla) .Boli sme u pani doktorky a zatiaľ jej nedala antibiotiká, že uvidime ako bude po vikende. Dcerke sa kaslanie zhorsilo, dnes mi opat spomenula, ze ju boli nožka a ukazovala na miesto za kolenom. Som znepokojna prave preto, že som na internete čítala, že bolest noh moze signalizovat aj leukemiu:( dcerka vsak chodi normalne , nekriva. Samozrejme ju dám hned v pondelok vysetrit ,kedze som sa u pani doktorky o bolesti nozky nezmienila. Mali aj vase deticky obcas pocas choroby bolest dolnych koncatin? Nejedna sa o silne bolesti, ale aj tak ma to velmi vystrasilo, za odpovede vopred dakujem
Pravdepodobne su to rastove bolesti, bezna vec, niektore deti to maju, niektore nie. My ich mame tiez uz cca tri mesiace, prichadzaju a odchadzaju, vacsunou su na vecer alebo v noci, nie je to nic vazne, neboj sa ale sanozrejme sa pirad s dr.
@bleblu u nas je to skor v priebehu dna,v noci problemy niesu, snad to budu zmienene rastove bolesti aj v nasom pripade

Odbery krve vam delali?