Bolesť semenníkov u tínedžera
Ahojte Syna 14 ročného už asi rok ho bolis semenníky. Je to nepravidelné. , nie na dennej fáze. Pred mesiacom bol na vyšetreni na chirurgii (urgent) pohmat a sono má v poriadku. Čaká nás ešte urolog začiatkom januára. Syn hrá futbal a doktor povedal, že by to mohlo byť aj fyzickou záťažou. Dá sa to prosím nejako riešiť? Veľmi ďakujem za odpoveď
@anonym_autor pockala by som na urologa
A neriesit to rok a nasledne ist na urgent je velmi nezodpovedne
@anonym_f7519d rok o tom nepovedal, až keď mal prudkú bolesť
@anonym_autor Semenníky môžu bolieť aj keď rastú, ale aj pri fyzickej záťaži. Uvidíš čo povie urológ, ale pokiaľ ich nemá zväčšené alebo hrčku tak by som sa nebála. A chápem, že 14 syn sa hanbí, mám tiež synov v puberte.
@anonym_autor Semenníky môžu bolieť aj keď rastú, ale aj pri fyzickej záťaži. Uvidíš čo povie urológ, ale pokiaľ ich nemá zväčšené alebo hrčku tak by som sa nebála. A chápem, že 14 syn sa hanbí, mám tiež synov v puberte.
@anonym_88233f nie boli sme na chirurgii mu to pozreli.
Podla gpt mu neurobili vyšetrenie v stoji😀
Pruh sa vylucil? Syna bolel jeden semennik, aj ho mal trosicku vacsi ako druhy a nakoniec z toho bol slabinovy pruh.
Pruh sa vylucil? Syna bolel jeden semennik, aj ho mal trosicku vacsi ako druhy a nakoniec z toho bol slabinovy pruh.
@anonym_f95d45 asi áno , robili mu ultrazvuk po ležiačky a povedali všetko Ok , ale k urologovi na vyšetrenie
@anonym_f95d45 asi áno , robili mu ultrazvuk po ležiačky a povedali všetko Ok , ale k urologovi na vyšetrenie
@anonym_autor ten pruh by asi videli na ultrazvuku. Drzim palce, nech to nic nie je
@anonym_autor ten pruh by asi videli na ultrazvuku. Drzim palce, nech to nic nie je
@anonym_f95d45 Ďakujem
Pruh je v slabinach neviem či to pozerali
Alebo hydrokela. Nedali ste ho ocko proti hpv, covidu?
@anonym_f95d45 Ďakujem
Pruh je v slabinach neviem či to pozerali
@anonym_autor nás mal varikokeku, ale stačí ju pozorovať mal aj hrčku.Treba, aby si kontroloval semenníky.A nikdy netajit problémy!!
@anonym_autor ak mu robili sono to by videli
Všetko , keď vidno na Sone, tak potom teda uvidime
Alebo hydrokela. Nedali ste ho ocko proti hpv, covidu?
@anonym_11ad60 a čo s tým.má očkovanie?

@anonym_autor pockala by som na urologa
A neriesit to rok a nasledne ist na urgent je velmi nezodpovedne