Bolesť v podbrušku a chrbte u 16-ročného. Je to slepé črevo?
16 ročný má bolesť v podbrušku a bolí ho chrbáť, nevracal, nemal ani hnačku. Dosť ho to bolí pri chôdzi.
Úrazove poranenie brušnej steny, bedrových a krížových svalov.
@anonym_autor jedna z vecí, ktoré som predpokladala... ale dobre, aspoň budeš pokojnejšia, že nič vážnejšie...
No chválabohu 🙏... čo hráva, keď sa tak "dobojoval"?
@anonym_autor jedna z vecí, ktoré som predpokladala... ale dobre, aspoň budeš pokojnejšia, že nič vážnejšie...
@amdornik ale nebolo to jednoznáčne mal aj.modrinu na boku boli sme aj na usg či nemá niečo poškodené mal stopy krvi v moči preto to sledovať
@miskakyska nechápem to tolko chráničov má, že koniec a tolko nárazov prežil a všetko v poriadku iba teraz a pred 3 rokmi keď mu napravali rameno. Ale ďakujem o tomto som čo postihlo vášho syna som čítala, ale ani prevencia nefunguje ani sa o tom nehovorí
@miskakyska hokej
@anonym_autor no... stane sa. prajem skoré uzdravenie!
@anonym_autor prajem synovi skore uzdravenie 🍀
Ďakujem trochu si oddýchne ešte je len november a už má 18 zápasov odohratých tak mu pár dní oddychu nezaškodí
Vyzeralo to všelijako ani som si nemyslela, že keď je narazený že ho bude bolieť brucho , ale mohlo byť aj zranenie orgánu, to sa nepotvrdilo.
Ležal na tom stole a doktor sa ho pýta na modrinu, ešte povedal že o nej nevie a potom sa začal preberať že to mohlo súvisieť so športom.
Do rána mu bolo zle, výsledok Kontuzia obličky je na pozorovani
Do rána mu bolo zle, výsledok Kontuzia obličky je na pozorovani
@anonym_autor tak to mi je ľúto, snáď to dobre dopadne. to znamená, že ste sa vrátili do nemocnice? on ostal teraz teda tam?
@anonym_autor tak to mi je ľúto, snáď to dobre dopadne. to znamená, že ste sa vrátili do nemocnice? on ostal teraz teda tam?
@amdornik nie je to také závažne je len na pozorivaní je tam iba pretrhnuta cievka a to sa upraví
@anonym_autor fakt držím palce... bude si dávať chalanisko na seba väčší pozor.
@amdornik to je na tom, že tých nárazov mal strašne vela a nič závažné sa mu nestalo
Ale už je lepšie zajtra ho možno pustia, potreboval klud a sledovanie.
No len mu je trochu nepríjemne , so staešimi panmi na izbe😀
No chválabohu 🙏... čo hráva, keď sa tak "dobojoval"?
@miskakyska Urologa som sa pýtala ma tieto veci vraj je dosť kampaní.na internete a synov treba poučiť o samovyšetreni...
@miskakyska prepáč, že sa pýtam, snáď nie nevhodne. ako to celé dopadlo?
@miskakyska to sa naozaj veľmi zle číta a omnoho omnoho horšie prežíva. držím silno prsty...
@miskakyska to sa naozaj veľmi zle číta a omnoho omnoho horšie prežíva. držím silno prsty...
@amdornik ďakujem krásne
@miskakyska držím palce!
@anonym_autor ďakujeme...aj vám,nech syn dáva na seba pozor
@anonym_autor ďakujeme...aj vám,nech syn dáva na seba pozor
@miskakyska Katka, veľmi ťažko sa to číta, môj Tomáš má od augusta chronický zápal žalúdka,reflux pažeráka, intoleranciu na laktozu, nič na umretie, ale vidieť ako sa dieťa trápi je fakt na nič. Držim palce, nech sa má syn už len dobre ❤

Úrazove poranenie brušnej steny, bedrových a krížových svalov.
@anonym_autor laicky - ponaťahovaný zo zápasu...