icon

Bolesti a svrbenie chrbta u detí: Ako pomôcť?

mama4444
7. aug 2026

dobrý deň, idem o pomoc alebo radu možno sa niekto s tým stretol, vzhľadom na to že nám doktorka dala len lieky na alergiu ktoré očividne asi nezabrali a povedala že môže to byť rast, idem sa opýtať iných ľudí teda vás. Začalo to z ničoho nič mi päťročné dieťa ktorý rastie ako z vody doma pri jedle strašne začal plakať došla som k nemu vystrašená že čo sa stalo on sa obracal ako keby ho niečo poštípalo do chrbta a kričal maminka niečo ma tam šlo výber mi to toto sa zopakovalo za 20 min. znova potom som išla k doktorke dala nám tie lieky ktoré sme brali týždeň a potom bol mesiac pauza, teraz ideme z kina a znova ale už ho to nebolelo už ho to len svrbelo kým sme prešli domov za 2 h ho to tam svrbelo tak 2 trikrát stre sa niekto s tým môže to byť že človek rastie alebo nejaká alergia ale má to iba v strede chrbta nikde inde nemá to každý deň nemá okolo toho žiadne pupáky žiadne svrbenie stravu nakoľko sme 2 mesiace doma už na prázdninách tak má len domácu čo má každodennú a fakt už neviem že čo už ho to neboli ale ho to strašne svrbí že sa začne tak okolo seba točiť že ho to mám poškrabať lebo ho to veľmi veľmi svrbí. ospravedlňujem sa za chyby a za možno diktovanie do telefónu a predčasné zmutované vety ale hádam kto sa s týmto stretol mi bude vedieť pomôcť, iný mi to ani nemusia komentovať radšej choďte sa venovať deťom alebo umyť riad 😝😘❤️

anonym_c2794e
7. aug 2026

Keď tak rýchlo rastie, nemá strie? Moji majú obaja na chrbte, rýchlo rástli. Môže to svrbiet.

mama4444
autor
8. aug 2026
@anonym_c2794e

Keď tak rýchlo rastie, nemá strie? Moji majú obaja na chrbte, rýchlo rástli. Môže to svrbiet.

@anonym_c2794e nema vobec