Bolesti bruška dvojmesačného bábätka
ahojte baby, co vam najlepsie zabralo na bolave brusko u babatka? mame espumisan, ale nemam pocit, ze nejak extra zabera 😒
Masáž bruška a pila som feniklový caj
takisto ako pribinak,striedať feniklový s rascovým čajíkom,len ho nerobiť veľmi silný.Pocvičiť s dieťatkom, skrčiť nožičky, vystrieť.....
Výborná je rektálna trubička. Pekne si cez ňu poprdká aj vykaká.
Nám najlepšie zaberali kvapky coliprev. Sú síce drahé a vydržia krátko, ale stojí to za to. Aj keď som ich skúsila vymeniť za ine, napr.espumisan, babycalm..., vždy som ich nakoniec kúpila znova. Používajú sa do 4. mesiaca dieťaťa.
no ja by som mohla o brušku knihu napísať. na každe dieťa platí niečo ine, ale absolútne nie osm zastanca čajov ktore ešte viac môžu nafukovať. Nám napr. Coliprev absolutne nepomohol, ako tak ešte Espumisan, ale nakoniec som všetky kvapky vyhodila a nechala len rektálnu rúrku a ked bol treba tak ju použila, inak som cvičila z nožičkami a sem tam masírovala. A keci typu že si zvykne na rúrku su somarina, dôkazom su moja prvorodena a treťorodený, ktorý sami začali potom kakať pekne. Teba to len vydržať.
Inak sú ešte možnosti že môže mať alergiu na bielkovinu kravského mlieka alebo intoleranciu laktózy ale to ti bližšie povie bud tvoj pediater resp. detský gastroeterolog
dakujem za rady 🙂
tanina724, asi za aky dlhy cas vam zabral coliprev? 🙂
Pretoze espumisan je na naduvanie a nie na koliku na koliku je infacol..coliprev a babycalm nam pomohol najviac babycalm 🙂

kmín