icon

Bolesti bruška dvojmesačného bábätka

bubacik2
28. mar 2016

ahojte baby, co vam najlepsie zabralo na bolave brusko u babatka? mame espumisan, ale nemam pocit, ze nejak extra zabera 😒

juhseverzapad
28. mar 2016

kmín

pribinak
28. mar 2016

Masáž bruška a pila som feniklový caj

prirodka
28. mar 2016

takisto ako pribinak,striedať feniklový s rascovým čajíkom,len ho nerobiť veľmi silný.Pocvičiť s dieťatkom, skrčiť nožičky, vystrieť.....

juhseverzapad
28. mar 2016

Výborná je rektálna trubička. Pekne si cez ňu poprdká aj vykaká.

tanina724
31. mar 2016

Nám najlepšie zaberali kvapky coliprev. Sú síce drahé a vydržia krátko, ale stojí to za to. Aj keď som ich skúsila vymeniť za ine, napr.espumisan, babycalm..., vždy som ich nakoniec kúpila znova. Používajú sa do 4. mesiaca dieťaťa.

zuzkagu
31. mar 2016

no ja by som mohla o brušku knihu napísať. na každe dieťa platí niečo ine, ale absolútne nie osm zastanca čajov ktore ešte viac môžu nafukovať. Nám napr. Coliprev absolutne nepomohol, ako tak ešte Espumisan, ale nakoniec som všetky kvapky vyhodila a nechala len rektálnu rúrku a ked bol treba tak ju použila, inak som cvičila z nožičkami a sem tam masírovala. A keci typu že si zvykne na rúrku su somarina, dôkazom su moja prvorodena a treťorodený, ktorý sami začali potom kakať pekne. Teba to len vydržať.
Inak sú ešte možnosti že môže mať alergiu na bielkovinu kravského mlieka alebo intoleranciu laktózy ale to ti bližšie povie bud tvoj pediater resp. detský gastroeterolog

bubacik2
autor
1. apr 2016

dakujem za rady 🙂

bubacik2
autor
1. apr 2016

tanina724, asi za aky dlhy cas vam zabral coliprev? 🙂

bubacik2
autor
1. apr 2016

@tanina724 , asi za aky dlhy cas vam zabral coliprev? 🙂

tobnuf
1. apr 2016

Pretoze espumisan je na naduvanie a nie na koliku na koliku je infacol..coliprev a babycalm nam pomohol najviac babycalm 🙂

tobnuf
1. apr 2016

@tobnuf a este som zabudla ze coliprev je na lahsie stravenie laktozy cize tiez ani na koliku velmi nie .. a je drahy okolo 15e .. ten mi som skusila ako poslednu moznost..