icon

Bolesti bruška dvojročného chlapca

lolita555
8. jún 2016

ahojte chcem sa poradit, mam dvojrocneho chlapca od narodenia mal koliky ktore samozrejme prestali ale stale mame problem s bruskom v noci hlavne. niekdy nespime celu noc co ma maly krce v brusko rano sa prebudi a hned kaka. stavalo sa to len obcas ale teraz posledny tyzden dennodenne, skusam premyslat co u nedavat ci kakaoo mu to robi ale predtym tiez pil a nic. zacal konzumovat teraz v lete ceresne hrasok zo zahradky, jahody, inak sme nejak nic nemenili. zeleninu a ovocie mu davam rano a pocas dna na vecer uz nie. neviete mi poradit co sposobuje nacastejsie detom bolest a nejake kvapky na ulavu, dakujem

zuzi0911
8. jún 2016

Mozu aj čerešne aj hrášok hlavne tá šupka robiť problémy v brušku,,,espumisan kvapky sku sú od kŕčov a bolesti, inak aj hylák by si mohla dať,,,

lolita555
autor
8. jún 2016

@zuzi0911 dakujem 😉

janulkabab
8. jún 2016

Môj malý tiež mával bolesti bruška a v 2 rokoch mu zistili alergiu na mlieko, takže odvtedy pijeme iba sójové, ryžové alebo pohánkové

janickacrazy
9. jún 2016

@lolita555 moj tiež mával bolesti aj v noci a tiež má alergiu na mlieko, takže treba myslieť aj na túto možnosť

namornicka
9. jún 2016

Môže to byť mlieko alebo pšenica (lepok). Skús vysadiť najprv na pár týždňov jedno a potom druhé, aby si vedela, čo mu prekážalo. Toto býva najčastejšie. Tak do 2-3 týždňov by bolesti mohli ustúpiť ak by to bola jedna vec z týchto dvoch čo spomínam. Ak nepomôže, bude treba pátrať ďalej.