icon

Bolesti hlavy pri črevnej viróze, mávali ich aj vaše deti?

Včera o 07:47

6 ročný na virozu,boli ho bruško vracia a ma teplotu.Nehnackuje,ale boli ho hlava conhonprestym pri črevnej nebolela nikdy. Zvykne vašich bolieť hlava pri črevnej? Vdaka

mimaapeto
Včera o 08:46

môže ho bolieť aj z teploty má vysokú? zvracia ako často? či nie je dehydrovaný.. v lekarni by bolo dobré kúpiť kulišek alebo smektu a hlavne dieta po zvracaní hodinu nedať nič napiť a potom len po lyžičkách... a až postupne pridať po dúškoch atd

autor
Včera o 09:21
@mimaapeto

môže ho bolieť aj z teploty má vysokú? zvracia ako často? či nie je dehydrovaný.. v lekarni by bolo dobré kúpiť kulišek alebo smektu a hlavne dieta po zvracaní hodinu nedať nič napiť a potom len po lyžičkách... a až postupne pridať po dúškoch atd

@mimaapeto ma 38,7 poke ale malo mam stres

autor
Včera o 09:22
@mimaapeto

@mimaapeto od rána iz len raz. Dala som paralen a bolo lepsie a stúpa opäť teplota,ale mam nurofen uz 4 mesiace po záruke to nemôžem dať co aj ked bol v chladnicke?

mimaapeto
Včera o 09:42

a koľlko má rokov? rovnakú latku po 6 hodinách.. no ja už lieky po expiracií nepoužívam už nemusia mať taký účinok

autor
Včera o 09:43
@mimaapeto

a koľlko má rokov? rovnakú latku po 6 hodinách.. no ja už lieky po expiracií nepoužívam už nemusia mať taký účinok

@mimaapeto nevšimla som si v strese aj ja som chorá 6 rokov

mimaapeto
Včera o 09:57
@anonym_autor

@mimaapeto nevšimla som si v strese aj ja som chorá 6 rokov

@anonym_autor uvidíš ak zaberie tak OK ...ale ak vie muž priniesť domov z práce nový bolo by určite lepšie...