Bolesti hlavy pri črevnej viróze, mávali ich aj vaše deti?
6 ročný na virozu,boli ho bruško vracia a ma teplotu.Nehnackuje,ale boli ho hlava conhonprestym pri črevnej nebolela nikdy. Zvykne vašich bolieť hlava pri črevnej? Vdaka
môže ho bolieť aj z teploty má vysokú? zvracia ako často? či nie je dehydrovaný.. v lekarni by bolo dobré kúpiť kulišek alebo smektu a hlavne dieta po zvracaní hodinu nedať nič napiť a potom len po lyžičkách... a až postupne pridať po dúškoch atd
@mimaapeto ma 38,7 poke ale malo mam stres
môže ho bolieť aj z teploty má vysokú? zvracia ako často? či nie je dehydrovaný.. v lekarni by bolo dobré kúpiť kulišek alebo smektu a hlavne dieta po zvracaní hodinu nedať nič napiť a potom len po lyžičkách... a až postupne pridať po dúškoch atd
@mimaapeto od rána iz len raz. Dala som paralen a bolo lepsie a stúpa opäť teplota,ale mam nurofen uz 4 mesiace po záruke to nemôžem dať co aj ked bol v chladnicke?
a koľlko má rokov? rovnakú latku po 6 hodinách.. no ja už lieky po expiracií nepoužívam už nemusia mať taký účinok
a koľlko má rokov? rovnakú latku po 6 hodinách.. no ja už lieky po expiracií nepoužívam už nemusia mať taký účinok
@mimaapeto nevšimla som si v strese aj ja som chorá 6 rokov