Bolesti nôh počas spánku dieťaťa

jajuska13
28. máj 2018

Ahojte stretli ste sa s tým? Môj syn 2r sa v noci často budi s veľkým plačom a keď sa ho pýtam co mu je, že ho boli noha, bud koleno alebo nižšie členok. Nemá žiadne problémy. Je zdravý. Môže to súvisieť s rastom? To s počula. Ale tak často? Niekedy to je aj 3x do týždňa. Plače dosť z ničoho nič sa zobudí s plačom. Ďakujem

saraz
28. máj 2018

Moj ma 4r. a tiez sa budil s placom ze ho bolia nozky a to bolo asi len 4x behom roka nastastie. Dr. povedala ze z rastu, ale keby to bolo castejsie ze mu vezmu krv.. Povedala ze mu mam dat nurofen proti bolesti.

lorela
28. máj 2018

@jajuska13 Toto mala aj dcérka, áno, sú to, laicky povedané, rastové bolesti. Väčšinou súvisia aj s plochonožím. Je vhodná návšteva ortopéda, ktorý určí ďalší postup.
Ja som dávala od bolesti Paralen.

katrin21
28. máj 2018

Moze to byt z rastu, ale v noci sa bolestami noh prejavuju aj horsie diagnozy, preto by slm trvala na odberoch krvi pre istotu..

janci05
28. máj 2018

Aj môj to mával z času na čas (súvisí to s rastom). Ale trikrát do týždňa to zas nie. Možno treba ešte doplniť vitamí D a veľa mliečnych výrobkov. U doktorky sme s tým neboli, začal jedávať veľa jogurtov, termixov.... a potom sa to upravilo.

olino17
29. máj 2018

Ja som to mavala sa pamatam, ze ma boleli nohy pocas spanku

zuzkamargit
29. máj 2018

netreba zacinat od najhorsieho, ani pchat deti nurofenom. Pomaha pred spanim vymasirovat nozky olejom z 31-bylin a kostihojom alebo arnikou