icon

Bolestivé fľaky na rukách a nohách

veronikatok
21. dec 2020

Ahojte, nemáte prosím s kusenost s niečim podobným. Dcéra má na rukách a nohách červene fľaky, opuchnuté na dotyk teplejšie a pri akomkoľvek menšom dotyku bolia.

karpina
•
21. dec 2020

Vyzerá to ako štípance.

zitaje
•
21. dec 2020

Určite zajtra volaj dr. Našej som už posielala na mail fotku, počas prvej vlny a vyhodnotila aj na diaľku.
Nemá štípance?
Ja som mala takéto, keď som mala erythemu nodosum, verím že vo vašom prípade to bude niečo banálnejšie.

alana1
•
21. dec 2020

no tiez by som to nepodcenovala, syn mal take podobne a bol z toho zapal zil - vaskulitita pri zapale pluc...

zalka
•
21. dec 2020

@veronikatok u detí aj dospelých to môžu byť covidové prsty, nechcem strašiť vezmi syna na testy .. aspon tie antigénové.

zalka
•
21. dec 2020

@veronikatok ospravedlnujem sa dcéru na testy a izolujte sa trošku, do istoty. na nete nájdeš info k tým prstom. https://vat.pravda.sk/clovek/clanok/568366-jede...

monro
•
22. dec 2020

mohla by to byť Ruka, noha, ústa. je to vírusové ochorenie. hlavne tie nohy sa mi na to podobajú.

adat17
•
15. júl 2021

@veronikatok Ahoooj zistili nieco malej? Ja mam toto iste estw ma to aj svrbi uz som na nervy

itaa
•
27. okt 2022

@adat17 ahoj, ako sa to skoncilo s tymi vyrazkami? Aj ja sa teraz s tym trapim, zacalo sa to postupne objavivat iba na mohach, dakujem Ita

itaa
•
27. okt 2022

@veronikatok ahoj, ako sa to skoncilo s tymi vyrazkami? Aj ja sa teraz s tym trapim, zacalo sa to postupne objavivat iba na mohach, dakujem Ita

itaa
•
27. okt 2022

@veronikatok este dodam, ja zo mam iba na nohach,, ale vyzera to uplne rovnako, dakujem

leuska82
•
8. jún 2023

Zdravím vás ... Pozerám na fotky a presne takto to má teraz moja dcéra ... Čo vám povedal lekár? Odpisete mi niektorá?

pelys
•
24. jan 2026

Dobrý deň chcem sa spýtať ako ste vyriešili ten problém dcéra to ma nikto nevie či to môže byť ani kožna Ďakujem