icon

Bolestivé podnebie u dieťaťa

adelka112
5. júl 2025

Ahojte pred chvilkou sme prišli domov z nemocnice dcérka a ja mame to iste už 4 dni mame nórsky vyrus nevládzeme,ležíme,boli nás cele telo ale najhoršie nás boli podnebie ale hrdlo nie mame to tam ako keby rozrezané okna neide nieako to zvládnem ale nedokážem sa pozerať na dcérku ako Place nemôže ani jesť boli ju to zase spí lekár dal nám sírup penicilín ale to nezaberie hneď….poradte prosim ako jej mám pomôcť doma som v zahraničí nemám ako kúpiť naše slovenské lieky

simsalabim
5. júl 2025

Dat aj nieco od bolesti. A vykloktat niecim.

anavixy
5. júl 2025

Lieky od bolesti (ibuprofen) pripadne gely s lidokainom, co sa pouzivaju pri raste zubkov urcite maju aj v zahranici.

kristinka92
5. júl 2025

@adelka112 Na noc kľudne nurofen/paralen od bolesti, vyplachovat repikom/harmancekom. Presne ako písala baba vyššie, pridavky na prerezávanie zubov s obsahom anestetika. Kasovita strava, kľudne aj mixované a hlavne pit tekutiny.

adelka112
autor
5. júl 2025

Áno áno majú mám to aj doma idem skúsiť jej to dať

adelka112
autor
5. júl 2025
@kristinka92

@adelka112 Na noc kľudne nurofen/paralen od bolesti, vyplachovat repikom/harmancekom. Presne ako písala baba vyššie, pridavky na prerezávanie zubov s obsahom anestetika. Kasovita strava, kľudne aj mixované a hlavne pit tekutiny.

@kristinka92 no mixujem zjedla trochu mixovany banán ale s plačom