Bolestivé podnebie u tínedžera: Ako pomôcť?
Ahojte mamičky, syn ma teplotu a stazuje sa na bolestive podnebie...Kedysi za sociku viem, ze som to mala aj ja ako dieťa a volalo sa to žiabre...Teraz ten nazov nenachadzam..Nie su to afty..Podavam mu pyridoxin..Este som dnes kupila riboflavin..A šalviu na výplach...Viete ešte niečo poradit? Keď vezme ibalgin, kedze mal 39 teplotu, trosku to stlmí..Tie žiabre ma 3 dni..Aj zub mu ide , sedmička..dakujem za radu.Ma 14 rokov
@poleva kloktanie s Glimbaxom? U dr ste neboli? Mozno by pomohli atb.
@simsalabim uz mal viackrat tie žiabre/ ja to tak volam/ teraz hútam ci to fakt nie je od zubu ako píse mamicka vyššie..obrovska sedmička sa mu tam tlačí
Nemyslíš žabu? To mávajú malé deti. Tvojmu len lezie von zub, skočte k zubárovi.
@poleva netusim, neviem, co su to ziabre, ale ked ma teplotu, tak to je asi infekcia. Mna bezne pri chorobe bolieva podnebie, hrdlo vynimocne.
@simsalabim vyzera to podraždene podnebie..take zarezy..hrbolceky
@januska12323 žaba nie..nema biely povlak..Ma podraždene bolestive podnebie..Musi len vydrzat asi..Minule som konzultovala tu sedmičku...so zubarkou..Len tlmit bolesť ..
Odporúčam repíkový čaj. 3 x denne idealne urobiť zo sypaného ( dostat v lekárnach ) a popijat po duškoch vlažný a podržať chvílku v ustach a prehltnut. Potom aspon pol hodinu nech neje a urcite pred spanim na noc tiež.
Mne celkom zabera vyplachovat usta Listerinom aj viackrat denne. Samozrejme to nie je prijemne a trochu to stipka, ale znesitelne. A vyplachovat aj repikom, to je bylinkovy zazrak u nas
ja používam na výplach šalviu, plus cucám verbenu šalviovú ...

to môže aj od zubu ...