Bolestivé prsia 11 ročného dievčatka
Moja dcera ma 11rokov, navonok je vidiet, ze jej zacinaju rast prsia, ale....na jednom prsniku si nahmatala malu uzlinku, ktora ju trapi , nakolko si aj parkrat udrela loptou na treningu....druhy prsnik je ok.Mate niekto s tym skusenosti, ci uz osobna skusenost, alebo skusenost u vasich dievcatiek?Dakujem.
pamatuji si to ještě ze svého dospívání, taky mě to trápilo, ale byly to jen růstové "obtíže" 😉
@junovka ja so myslim ze akukolvek pochybnost by ste mali riesit s lekarom.Na fore jednoznacnu odpoved nenajdes lebo to moze byt normalny sprievodny jav rastu a dospievania ale aj dalsich 300 veci.Neznamena ze ked ti niekto napise ze je to normalne ze to bude platit aj v malej pripade.Treba si fakt radsej zajst k dr nech posudi ev ju posle minimalne na sono.Verim ze je to osemetna situacie a mladej slecne sa nebude chciet pretrcat sa dakde pred lekarmi ale osobne by som ju k tomu dokopala

@junovka to je normalne pri raste prs 😉 o chvilku bude mat aj v druhom. toto jedno bude nebadatelne vacsie (to ma velka vacsina 😉 )