Boli ste na rehabilitačné liečenie v centre v Harmony v Bratislave?

fubinka
2. jan 2013

Dobrý den mate niekto skusenosti s liečením v tomto centre ake su tam podmienky na prijatie a hlavne aká je tam cena, dakujem za rady.

kacenka277
2. jan 2013

Ja som tam sice chodila iba na hodinu každý druhý den cize ceny a ubytovanie neviem ale su tam super ludia a prijemne prostredie...

lienkabb77
3. jan 2013

Pred par rokmi (3-4) sme so synom absolvovali terapiu na Pediatric lokomat v Harmony, s ubytovanim sme zaplatili vtedy este v korunach asi 36 000 za 3 tyzdne. Denne sme mali 1 hodinu v lokomate a perlickovy kupel alebo parafinovy zabal. Z hodiny v lokomate bolo v cistom slabsich 40 minut, stalo to v korunach 1500. Absolutne zly pristup, cele to bolo zle, skoda penazi. Nevedeli pracovat s pristrojom a nulove medicinske myslenie, dieta dali do pristroja nerozcvicene, vobec individualne neprisposobili cvicenie, isli podla nejakeho hlupeho navodu, proste zle, zle, zle. A najhorsie bolo ze matka nemoze byt pri cviceni, asi aby nevidela ake to je o nicom. Raz maly reval aby som ostala, tak som sa s nimi pohadala a ostala som, rehabilitacna sestra sedela pri malom ako zduty mech, ziadne usmernenie, motivovanie, nic. Pri spravnom vedeni by sa na tom pristroji dali robit divy, je ho pre nich skoda. Ale je tak drahy, ze inde si ho dovolit nemozu, zial.