Boli ste ubytovaní na detskej klinike na Kramároch v nadštandartnej izbe?
Chcela by som vediet, či má aj vlastné sociálne zariadenie sprcha + wc, alebo je len to spoločné na chodbe?
@maria112 píšem ti link na stránku, kde nájdeš všetko aj číslo na to oddelenie, kde budete patriť, pýtať si hlavnú sestru, alebo rovno požiadať o nadštandardku, všetko v pohode dohodneš cez telefón link: http://www.dfnsp.sk/2013/index.php a tel. číslo na všeobecnú infolinku je 0259371111 😉 držím prsty
@babulina prosim vas a mali ste na,nadstandartnej izbe stale postel pre vas?lebo na klasike rano musite postel zaniest a az vecer zobrat
@katulienocka66 áno, tam posteľ ostáva a ja som konkrétne bola sama s dcérkou na izbe s vlastným sociálnym a tv + hlavne to súkromie.
@katulienocka66 na nadstandarte mas postielku pre malu, velku postel, kreslo, skrinu, televizor, chladnicku, vlastnu sprchu a toaletu, nikto ta tam nerusi, hlavne po operacii. A mas uz zajednany nadstandart?
@welsanka no ako.zajednala som si len ta,vrchna ze to nemoze zarucit ze,bude,volna nerozumiem tomu..presne tak.hlavne o.klud po operacii pre maleho mi.ide..
@katulienocka66 viem, ze nadstandart sa objednava na sekretariate, nie na oddeleni, oni na detskej urologii maju 2 nadstandarty (ak si dobre spominam), dolezite je, ze ho mas nahlaseny
Ahojte kocky...idem s 8 mesacnou dcerkou na kramare na hospitalizaciu na neurologiu ohladom vyvratenia epilepsie...poradte co ma caka..ci tam a aku stravu bude mat dcerka...a co vas napadne...dakujem
@katkatonkova Ahoj akurat tam lezi Dominika z nasej terminovky, davala do oktobroviek aj fotky, @8domcatko888
@tecko28 jasneeee...idem jej napisat...diky...
POtrebujem poradiť. V decembri idem z krpatou na detskú neurológiu a chcem ísť na nadštandarnú izbu. TReba si ju vopred rezervovať? Ak áno, kde? Ďakujem
@katkatonkova
@katkakovac tak to ti teda neviem povedat....ci sa to da...lebo viem ze ked som tam ja bola tak sa vobec nepytali ci chcem standart alebo nadstandart....proste hned nam dali izbu a bolo.....a malej vtedy dali stravu jak pre 3 rocne decko a to vtedy mala cca 8 mesiacov a ked sme tam dosli tak ju hned chceli poslat na CT a ked som sa jej spytala ze to nam nikto nepovedal tak sa sestricka pytala ze s cim vlastne ideme...a ja ze na vylucenie EPI...tak povedala ze aha...tak to netreba....no chudatko moje by si tam uzila....
@katkatonkova dakujem za info. Dnes zavolam vrchnej sestre a opytam sa, ako to tam funguje. Krpata ma 7,5 mesiaca, je kojena, tak s nou problem nebude. A ja to tam nejako vydrzim.
@katkakovac no vydrz...ja som tam stravila len jednu noc no stacilo mi....vecer okolo siedmej dostanes postel...a rano o siestej ju musis vratit...a potom si s malou bud len v kresle alebo je mala len v tej ich postielke zeleznej....moja tam vobec nechcela byt..a v noci uz vobec nie....
@katkatonkova ja som myslela jedlo, nie ubytovanie. Ja idem na nastandard aj cez mrtvoly. Lezala som z malym ked sa narodil na kardiologii. 5 dni po cisarskom som cely den sedela v nepohodlnom kresle. Stacilo mi. Nasla som informaciu, ze sa to zajednava na sekretariate. Ideme minimalne na 2 noci, takze chcem spravit maximum pre nas komfort.
Ahojte baby bol nielto teraz niekedy na chirurgii pre dojcata? Nas to caka v po delok volala som za nadstandard ale ze nevedia lebo prerabaju oddelenie tak sa chcem spytat ake su izby? A je aj ina moznost ako len skladacie lozko?
@iwulqa ahoj ako bolo v nemocnici???dali sato tam prežiť ?ste vmporiadku?
Ahojte maminy! Chcela by som sa informovať ohľadom hospitalizácie na detskej chirurgii na Kramároch. Čaká nás tam zákrok v septembri. Chcela by som vedieť,či ma budú ochotní prijať k malému? Nedávno tam totiž bola naša známa so 6 mesačným synčekom a vraj nemala právo byť prijatá k nemu,keďže už nekojí :( veľmi ma to zaskočilo...
Budem vďačná za každú skúsenosť 🙂
@gombicka06 zavolaj si na oddelenie, najlepsie vrchnej sestre. Napr v kardiocentre neprijimaju na JIS, ale na normalnu izbu uz ano. Na JIS nie je priestor, aby tam lezali aj matky z detmi. Ja som bola z malou na neurologii a boli tam matky aj z 10 rocnymi detmi. Vecer im vytiahli rozkladacie postele a rodicia na nich spali az do 7 rana. Ja som si zajednala nadstandard, mala som vlastnu postel cely den.
@katkakovac Ďakujem za info 🙂 budem si to musieť nejak doriešiť,po zákroku ho určite dajú na JIS,keďže nám idú odstrániť lymfangióm krku (a nie malý :( )
@gombicka06 vacsinou matky mozu travit cas z detmi, len tam neprespavaju. Fakt si tam zavolaj a uvidis.
@gombicka06 pozrela som si co to je. Drzim drobcovi palce. Na kramaroch su odbornici, aj ked tie izby su otrasne. Mne sa starali o novorodeneho syna v kardiocentre, kym som po sekcii lezala na sestonedeli. Sestricky ho nosili na rukach a bozkavali ked plakal, aby nebol sam. Vacsinou pokial to je len trochu mozne, mozes byt pri dietati.
@mercedes290 jejda ja som si to az teraz precitala, mali e nadstandard 5 dni sme boli na oddeleni pre dievcata a ten nadstandard bol top vazne akoze jak hotel. A jedna noc na dojcatach a to bolo ajk horor. Ale to mi nezauctovali lebo to bola stara neprerobena izba ktoru uz nepouzivaju. Maleho mi dali po operacii hned ku mne cize super aj priebeh aj zotavenie a teraz uz ani nevieme ze mu nieco bolo.
@katkakovac no nejak už hádam pretrpíme tie 2 dni na JISke. Nerada by som ho nechávala samého hoci len na pár hodín,ale tak večer pôjdem domov,čo už :( Môj malý bol tiež po narodení bezomňa u patologických. Tiež sa mi o neho pekne postarali,za čo som sestričkám vďačná.

@maria112 tak potom zavolaj na informacky a skus si zistit, inak neviem