Bronchitida u dvojmesačného bábätka

mirkabe
18. feb 2019

Synček dva a pol mesačný má druhýkrát bronchitidu. Prvýkrát sme s tým boli aj v nemocnici. Starší tri a pol ročný chodí do škôlky a tiež je stále chorý, mladší to vždy od neho dostane. Rozmýšľam, či staršieho pre istotu neodhlásim na dlhšie zo škôlky, aspoň do konca apríla. Vedeli by ste mi poradiť, čo dať detičkám na podporu imunity, aj staršiemu aj mladšiemu? Ďakujem

janulka2811
18. feb 2019

Vceli pel si zakup od znameho vcelara a davkuj podla rady vcelara.Mozem vrelo odporucit,nieje nic lepsi ako prirodna medicina ktora zabera ihned !!!

lindusss2016
18. feb 2019

@mirkabe co sa tyka dvojmesacneho babatka, vsetko konzultuj s pediatrom. Ja by som teda nemala odvahu dat mu nieco na zaklade rady z mk. A starsieho by som v takom pripade zo skolky vybrala. Na co tam chodi, ak mas mat kazdu chvilu dve chore deti doma? Najlepsie pre novorodenca je dojcenie, nvm, ako ste na tom...

mirkabe
autor
18. feb 2019

@lindusss2016 samozrejme že mu nedám nič sama od seba. Len som chcela poznať skúsenosti druhých mamičiek. A bohužiaľ, nedojčím.

lindusss2016
18. feb 2019

@mirkabe rozumiem. Ja som este nepocula, ze by niekto tak malinkemu babstku daval pripravky na imunitu 😕 no musi to byt horor, ze uz druhykrat stihol mat chytene priedusky 😔 ja by som na tvojom mieste fakt nechala starsieho doma, urcite to je najlepsia moznost, zo skolky ti bude nosit kazdu chvilu nieco... Cebion sa uz mozno moze, ale ja osobne mu moc neverim. Skor by som volila prirodne preparaty, len zas tie sa vacsinou odporucaju od 3 rokov kvoli certifikatom, takze by to chcelo najst niekoho, kto sa tomu fakt rozumie a poradi ti.