Broncho-Vaxom na liečbu alergie
Mali niekedy vaše detičky alergiu na Bronchovaxon? A ako sa to riešilo?Ďakujem vám.
Dcera je z neho vyhadzana už sa trocha bojím, zajtra ideme k lekarovi.
Áno, tiež sme mali opačnú reakciu, viac ako 6 týždňov sa z toho dostával. Tri doktorky mi potvrdili ze sa to deje, len alergológicka neustále trvala na svojom ze to mame brat pritom syn nebol vôbec chory
@pininka1 Išli sme alergologicke lebo mala vždy silnu alergicka reakciu na pupavu a zvieratá a doktorka že alergiu nemá len zníženú imunitu a dala toto. Mne sa to velmi nepozdava. Pani doktorka vyzerala akoby nevedela napočítať do 5 a sestrička bola mila jak zapal pľúc. Úplne som z toho rozhodena.
A robila dr aj testy na alergiu? Ci na zaklade coho to takto vyhodnotila? Broncho vaxom na alergiu veru nie je, vyrazka je uvedena ako velmi casty NÚ a pokial je vyrazka naozaj sposobena BV (posudi lekar), tak by sa mala liecba ukoncit…
@anavixy Robila krvne testy. Zajtra ideme k obvodakovi lebo alergologicka mesiac nepracuje.
@anavixy Ten nazov temy prepisal admin...bola tam alergia na Bronchovaxom.
Ale tak ked ma reakciu na pupavu a zvierata, to je zvlastne… aku reakciu ma? Ze by z pupavy bola chora? 🤷🏻♀️
Aj som si myslela, ked som citala otazku, ze ten nazov je popleteny 🙈
@anavixy Opuchnute červené oči, tečie jej , nosa a nonstop kycha. Vzdy som jej dala Desloratadin
No ja by som asi skusila ineho alergologa 🙊 sa mi to nezda…
Taku reakciu ma aj synovec na moju macku 😵💫 ale teda jemu vysla alergia jak bič aj z testov, ma aj nejake dalsie veci na ktore je alergicky, ale na macku a nejaku travu najviac, teraz zacal nejaku “kúru” od alergologicky tusim Staloral 😏
No a obvodak že to ma štipance 🤷♀️.Že alergia na Brochovaxom je na 3 deň a ona to ma na 5... Naozaj nema mat z čoho štipance. Dostala Fenistil a keď sa to zhorší tak v pondelok na kontrolu. Dúfam že neskončime na pohotovosti.
@pininka1 Prosím Vás čo bolo synovi z Bronchovaxonu keď sa z toho 6 týždňov dostával?
Strašný kašeľ, ale príšerný, tvrdila ze mam ísť na orl, že je chorý, všetko mal ok tam mi doktorka povedala ze okamžite prestať brat, že ma opačnú reakciu, to isté naša obvodná a do tretice doktorka na gastro kde sme chodili. Viac som na tu alergológiu nesla
@pininka1 Prosím Vás čo mu na ten kašeľ zabralo, dcera ma teraz strašný kasel, berie aj ATB a všetko možné a nič nezabera...dufam že to tiež nema súvis s Brochovaxonom...Ďakujem.
Nič mu nezabralo, muselo sa to len vylúčiť z tela, ale všetky ostatné výsledky mal ok čiže nemal prečo brat ATB.

Alergiu asi nie. Ale strašne od neho kaslali a dlho im to trvalo kým im to prešlo