icon

Čaká nás vyšetrenie u pedopsychiatričky, dieťa sa nechce obliekať

deana100
15. aug 2024

Dobrý mate aj vy ten problém že dieťa sa vám nechce obliecť. a chodí len plienke von ešte nás len čaká vyšetrenie u pedopsichiatričky.

3petka
15. aug 2024

Aké staré?

deana100
autor
15. aug 2024

@3petka 2 a pol.

deana100
autor
15. aug 2024

@deana100 som s neho zúfalá už

3petka
15. aug 2024

Tažko možno mu je tak pohodlne a zrejme si mu ustúpila ak sa zlostil. Môj má 1,5 a tiež je teraz najradšej len v plienke a uteká mi ale nakoniec sa oblečie.

pininka1
15. aug 2024

Áno máme také dievčatko v škôlke a je to po každých prázdninách boj. Chápem ze teraz je teplo, ale oni si tak rýchlo zvyknú na niečo a potom je to ťažko odbúrať. Radšej by som to skúšala stále, nech ma niečo na sebe, lebo neskôr to môže byť problem

thereisabear
15. aug 2024

Sú veci, kde sa dá ustúpiť, ale v tomto prípade by som neustúpila. Nakresli mu to - vonku tričko a kraťasy, doma v plienke (alebo ako ti to vyhovuje). A trvaj na tom. Ak sa vyzlečie tak idete okamžite dnu.

pininka1
15. aug 2024

@deana100 inak režimove kartičky sú na to veľmi dobre, urobiť mu takú schému aby od rána videl co sa bude robiť a opakovať to každý den

sawny
Autor odpoveď zmazal
mima172
15. aug 2024

Nielen deti na spektre ale aj veľa "normodetí" sa nerado oblieka a v 2,5r nosí plienky. Moja dcéra má 4r a každé jedno obliekanie si odplače, najradšej je nahá, najmä, keď je teplo.
A ako píšu baby, hlavne neustúpiť. 2,5r dieťatko je už dosť rozumné, aby pochopilo, že ak na maminu fungujú "jedy" a rev, tak sa bude jedovať a revať vždy, keď si bude chciet niečo presadiť.

andulka1988
15. aug 2024

@deana100 Nechce sa obliecť, vyzliecť,nechce topánky , inokedy nechce cikať do wc iba do plienky.... Bude mať 5 ale má PAS

lentilka
15. aug 2024

@andulka1988 Môžem sa spýtať, aké ste mali prejavy okolo roku až dvoch?

andulka1988
15. aug 2024

@lentilka tak to bolo metuce, bola v pohode ale ak sa niečo naučila zo dňa na deň zabudla napr. ukazovať prstom, pýtať sa na nočník. Keď sme boli von a videla bicykel tak ju zaujímalo iba koleso,neudrziavala očný kontakt,keď som na ňu volala neotocila sa. Veľmi bola uplakaná za všetko keď sme šli von plakala keď dnu detto. Najhoršia časť bola keď si začala ubližovať,trieskala si hlavu o hocičo,trhala vlasy museli sme jej dať dole náušnice lebo ak ich mala trhala si aj uši. Naučiť ju základné veci 0 bodov. Naša napĺňa všetky 3 body detského autizmu

deana100
autor
15. aug 2024

@lentilka všetko bolo maximálnom poriadku. až nenaskocila reč taka ako má a s deťmi sa nehraval tak sám pre seba. Po novom sa mu nič nepáči máme vysvieteny byt ako na vianoce a po novom chodíme len plienke von.

zenazaba
15. aug 2024

Moja nie je autistka, no v tom veku bola nonstop naha 😅

deana100
autor
16. aug 2024

@zenazaba aj vám 24 hod svietilo svetlo byte.

deana100
autor
16. aug 2024

@mima172 skúšame všetko no uvidíme ako dopadneme u lekárky.

deana100
autor
16. aug 2024

@lentilka do vtedy bolo všetko ôk. no teraz katastrofa čo vám poviem nahý chodiť von svetlo zapnuté non stop neskoro zaspáva.

thereisabear
16. aug 2024

@deana100 a od psychologičky máte čo v správe? Pedopsychiater väčšinou len vychádza z toho, nerobí diagnostiku.

zenazaba
16. aug 2024

@deana100 to nie, ale za to som ju rok a pol krmila striekackou.

deana100
autor
17. aug 2024

@thereisabear správu od psychologičky ešte len budem mat aj ta povedala že nás musí posunúť. ďalej mam aj od Pani Lazikovej... správu a ešte nás čaká Pedopsichiatria....

thereisabear
17. aug 2024

@deana100 veď Láziková je psychologička

deana100
autor
17. aug 2024

@thereisabear ja som bola u 2 u Lazikovej a u nás našom meste. plus ešte pedopsich...

30katrusa40
17. aug 2024

@deana100 prečo mu ustupujete ? Mám autistu doma. Skrátka som ho obliekla a hotovo plakal ale zvykol si že mimo domu je obleceny.

deana100
autor
19. aug 2024

@30katrusa40 kto ustupuje....a myslíte že 40 minútový plač je dobre myslíte že to je dobre aby mu praskla cieva... v hlave prečo by sme mu ustupovali snažíme sa robiť pre to všetko....