icon

Čakanie u lekára s deťmi, ktoré majú infekčné choroby

junova
17. feb 2014

Dnes som bola s malym (6 mesiacov) na kontrole u lekara. Od minuleho tyzdna uziva antibiotika, cely vikend mal 39 horucky. Za uskom sa mu vytvorila hrcka, asi zdurena uzlina. K lekarovi som prisla rano o 8 hod. Cakali sme hodinu a vybavili sa dvaja. Tak sme to vzdali a sla som domov dat malemu o 9,30 antibiotika, prebalit ho a nakojit. Vratili sme sa k lekarovi okolo 11,00. Ordinuje do 12,00. Pred nami boli asi este dve deticky. Sestricka vysla von a zacala po nas kricat, ze co ideme tak neskoro. Ja som jej vysvetlila, ze som tam uz bola ale bolo tam vela ludi a musela som ist dat malemu antibiotika. Povedala, ze mam zajtro prist rano. Cize 2 x som isla zbytocne k lekarovi:( Este ze to mam 15 minut pesi od domu. Rano tam nabehnem uz o 7,30, aj ked do 8,00 robia odbery a okolo 8,00 pride lekar, kym zacnu ordinovat je 8,30 a o 11,00 uz vykrikuju, ze co tam robime. No ale este ma dorazila jedna vec, ked som sa okolo 11,15 obliekala, prisli tam dalsie mamicky s babetkami a tym tiez nadala, ze co tam robia. Ony povedali, ze ved im kazala do poradne prist po 11,00 hod. Vtom tam prisla mamicka s dietatom ocividne s ovcimi kiahnami. Tvar mal samy pupak. A v cakarni same babetka. Cize mozem cakat kiahne. Ako je to u vas, tiez cakate v cakarni s detmi s infekcnymi chorobami? Povedali by ste nieco sestricke, alebo by ste rezignovali ako ja? povedali by ste nieco matke s dietato s kiahnami?

Strana
z3
mimake
18. feb 2014

@luvika No to dotelefomovanie k nej je ozaj hrozne my to nastastie riesime tak ze ak nieco ozaj surne co sa chceme len opytat tak zbehne za nou manzel. Ja som k nej chodila este ako dieta a bola som asi oblubeny pacient lebo na mna je stale strasne mila. A presne pre tie homeo som si ju vybrala, ja som ako dieta mala strasne problemy s kaslom zachadzalo to do astmy mala som aj inhalator a ona ma dala dokopy s domacou medicinou a s homeom.

brady1
18. feb 2014

@junova takyto pristup strasne,keby ste jej nieco povedali zrejme by si vas zapamatala a uz vzdy by bola neprijemne odmerana, zmenila by som lekara, nedovolila by som aby moje dieta chodilo do tej neprijemnej ordinacie, s tymi kiahnami je to v podstate jedno cim skor to deti prekonaju tym lepsie. A este deti sa aj tak boja chodit k lekarom a nie este s takym to pristupom, vsak to zanecha traumu. Možno by som lekarovi povedala že by mal znenit sestricku.

tilly
18. feb 2014

to je sila, ja by som vymenila doktorku...
ja si mojej vzdy zavolam, ci mam prist, hlavne s kiahnami sme so starsim isli az po skonceni jej ordinacnych hodin, aby sme nejake babo nenakazili... s mladsim sme potom ani nesli, len som volala, ze to ma aj on, nech si to da do karty...
okrem toho mi vyhovuje, ze ta moja ma hned vychod von, cize ked vidim, ze ma plnu cakaren, postavim sa von pred dvere a ked niekto vchadza, tak mu poviem, ze bude na rade az po nas 😅 😀 hlavne, nech nie je maly vnutri s ostatnymi infekcnymi detmi... zatial sa nam to osvedcilo...

Strana
z3