Časté močenie u 7 ročného chlapca

lucinika
25. feb 2018

Ahojte,patram po celom nete no nenasla som ziadnu skusenost inej mamicky. Syn bol priblizne pred tyzdnom trosku prechladnuty,t.j. iba sopliky,ziadny kasel ani teploty. Prechladnutie po 3 dnoch ustupilo no pribluzne 3 dni pozorujene ze chodi velmi casto cikavat. Dnes sa stalo ze aj 3x za polhodinu. Palenie ani bolest neciti. Mate s tym niektora mamicka chalana skusenosti?

terezka1947
25. feb 2018

@lucinika mali sme take obdobie,moc bol ok,krv ok,citil sa ok....len chodil casto pisat...aj ucitelka mi vzdy vravela,ze daco ok nebude....ale trvalo to iba dva tyzdne....neviem,co...ci psychika..neviem.

lucinika
autor
25. feb 2018

@terezka1947 chcem ist rano k nasej lekarke s tym,ze mu rano odoberiem moc.

terezka1947
25. feb 2018

@lucinika chod,za to nic nedas....

katharines
25. feb 2018

No a pije vela? Citi smad? Moze po chorobe vylucovat z tela toxiny a v takom pripade je potrebne mu davat viacej pit.
Avsak ak citi neuhasitelny smad a chodi casto curat, je tam podozrenie na cukrovku. To doktorka zisti odberom kvapky krvi z prsteka a zmeranim napr. glukometrom.

lucinika
autor
25. feb 2018

Pije normalne,celu noc prespi no pred spanim bol 4x na WC. Chcem ist k lekarke,bojim sa aby nemal nejaky zapal,nakolko ked je v skole a hlavne v druzine,vsetky deti chodia nezapravene a z nohavic im trcia hole chrbatiky. Mozem mu milionkrat dohovarat,predo mnou je zastrceny,no ked po neho pridem do druziny je to des. Pani vychovavatelkam je to asi jedno....

0silvia0
25. feb 2018

@lucinika tak toto som mala s mojim synom. Raz v druzine si strcil mokre rukavice do vreciek nohavic a prechladol z toho. Caste mocenie sa opakovalo 3 zimy po sebe. Zostal na to velmi nachylny. Spaval potom na ovcom rune, to mu pomohlo. Tiez som mala neskor podozrenie na cukrovku, co sa nepotvrdilo.

lucinika
autor
25. feb 2018

@0silvia0 aj ste boli s nim u lekarky,ci nie? Pravdupovediac mam na to nervy,kazdy den su z druziny vonku,co je fajn,ale gate ma pomaly na kolenach a krize hole... mozem mu dohovarat kolko chcem

katharines
25. feb 2018

Skus mu urobit urologicky caj, ale pridaj do neho aj stipku sody bikarbony

katharines
25. feb 2018

A kedze su chripky, tak aby si vylucila cukrovku, daju sa v lekarni kupit pruzky na moc, najlepsie DiaPhan, a ked tam nebude cukor v moci, tak potom len prechladol. Mozno su aj ine pruzky aj na detekciu inych parametrov. V lekarni ti poradia.

uhnakova
25. feb 2018

Ahoj, moj patrocny syn je na tom podobne. Mal dve chripky v rade a po tej druhej mu zostalo caste cikanie, prvy tyzden po chripke chodil aj dvakrat v noci plus velmi casto cez den. Postupne sa to zlepsilo, v noci uz nemusi ist a cez den je to tiez o cosi lepsie, konecne vydrzi nejst na wc dlhsiu dobu. U lekarky sme s tym neboli, podla mna to vyvolal ten virus chripky a odoznieva to postupne same.

katharines
25. feb 2018

@uhnakova aj chripka moze byt poslednou kvapkou k autoimunitnej chorobe. Aby si si bola ista skus overit aj cez ten DiaPhan papierik na moc, pre istotu.

uhnakova
25. feb 2018

@katharines vdaka za radu, ale nebude to potrebne. Prechadza mu to, nepije viac, ani sa nestazuje, ze by bol smadny a ani nevycika viac. Akurat ma predrazdeny mechur z virozy.

pininka
26. feb 2018

Nas to robi od mala,ma take obdobie,trva to aj mesiac, ze chodi kazde tri, styri minuty na zachod, vsetky testy ma ok samo to potom prestane a zvysok roka je to ok. Neieje to ani po prechladeni a v noci to nerobi. podla mna je to psychika,ale netusim co to vyvolava. Ma 6 rokov.

katym77
5. apr 2021

Teraz puberťák má taký týždeň, chodí často a že dlho čaká aj tak sa nevyprázdni. Nič iné mu nie je, ale bol nachladený asi 2 týždne predtým, tak dúfam že je to z toho a samo sa to upraví.