icon

Časté odkašliavanie 5 ročného syna

luka21
13. aug 2015

Ahojte mamičky,aj nemamičky som strašne zúfalá ☹ mám 5.roč.syna a už od vianoc mi stále jak keby odkašliava,zo začiatku to robil iba sem tam ale v posledných mesiacoch to robí čím dalej viac a viac,niekedy nemôžeme ani tv pozerať v klude,pripadá mi to jak keby mal niečo v krku a stále ho to núti jak keby odkašlať.Ale on stále tvrdí že ho nič nebolí a ani neškriabe a ked ho stále napomínaqm nech to už nerobí tak sa mi rozplače a tvrdí mi že jeho to stále nuti robiť a nemôže stým prestať.Už aj predavačky pri pokladniach ked sme na nákupoch tak sa ho pitajú že či je chorí 😖 .tak si to asi viete predstaviť.Ked to začal robiť iba sem tam tak som bola sním u lekárky a ona povedala že je to zlozvyk,že to prejde,ale ked mi to začal robiť viac a viac tak som šla ešte raz a prosila ju že nech ho aspon niekam stým pošle nech ho vyšetria prečo to robí,lebo na zlozvyk mi to nepripadá tak nakoniec nás poslala nosno-ušno-krčnému a ten mu zistil pri rengene hlavy že hnis na nosných dutiniach tak nam dal antibiotiká a nahrievali sme nad lampu a on povedal že to teda robí stoho ale ked sme po 2.týž.isli na kontrolu povedal že už to má v poriadku tie dutiny ale to odkašliavanie robí stále tak nám poradil nadparovať a klochtať vincentku a robili sme ale že by som videla nejaké zmeny tak to nie už neviem čo mám robiť nestretli ste sa niektorá stým v živote,budem vám s celeho srdca vďačná za každú dobrú radu a pomoc ked nam stoho pomôžete DAKUJEM 🙂

Strana
z6
zuzka0601
12. jan 2025

@zuzanams dobrý deň, nepamätáte si náhodou čo to bolo, čo to odrhavanie spôsobovalo? My sa s tým už dlho trápime

zuzka0601
12. jan 2025

@luka21 a potom to zrazu prestal robiť alebo ako? Syn to teda robí strašne často, najviac si všímam že počas jedenia a po ňom, ale teda robí to dosť aj počas celého dňa. V noci vôbec 🙈

luka21
autor
12. jan 2025

@zuzka0601 nakoniec lekár zistil že to má zadnú nádchu takže keď je zimné obdobie a začnú mu zatekat hlieny tak to začne robiť a keď mu prestanú tak to prestane robiť

Strana
z6