Časté vracanie u detí
ahojte, dcérka začala okolo 01:00 v noci vracať /9 rokov/ skoro každých 15 min. Keď si "pukne tiež jej niekedy vybehne. Volala som dr. ako postupovať, nejak to neriešila, že tak často vracala. Teraz hodinu nevracala. Stretli ste sa pri vírue s tak častým vracaním? ďakujem
@zuzkaa1991 pepsi je storočný prežitok, ktorý by sa nemal už dávno praktizovať.
@zuzkaa1991
@martul ďakujem krásne
@rebcav my pred rokom niečo podobné. Od polnoci do rana do 5 zvracal viac ako 30x. Uz ani nevnímal riadne, vyčerpaný, posledne razy uz taka ako "kava" ked zvracal. Zobrala som ho ráno na urgent, rovno na infuzie ho dali na niekoľko hodin. Ty si poznáš dieta a vidíš v akom je stave, ci si trufas ešte, alebo je lepsie ist...drzim palce nech ste coskoro fit.
Ziadna Kola ani ine blbosti. Voda ponltzickach, niekolko dni dietna sucha strava bez tuku a cukru. Kup probiotika. Ak neprejde dnes, chodte k doktorke. Chuda male, musi byt vystavena.
@martul lekar kaze po prve a stale davam kvoli cukru mne pepsi vzdy pomaha davam aj malej dcere 🤦♀️ ked zvracala nikde som nepisala ze ma vypit flasu ale.par lyziciek🤣🤦♀️
Ja by som miesto vody dala rehydratacny roztok. Je nechutný, ale môže pomôcť.
V živote som mala brušnú virózu len raz a po cole sa mi neskutočne uľavilo. Deťom dávam rehydratačný roztok po lyžičkách, slabý čierny čaj a minerálnu neperlivu vodu po troške, aby sa nezaťažil žalúdok.
@stanulienkat ďakujem, áno je, teraz spinká, dúfam, že to už pôjde k lepšiemu....
@zuzkaa1991
@katesocka
@kleopatra114 ďakujem
@rebcav mali sme pri synovi mladsom asi 4-5r...zaludok musi byt prazdny...preto vracala na viackrat...nedavaj nic len ked sa zobudi po lyzickach vodu alebo rehydratacny roztok...ak sa bude vracanie opakovat (nemalo by), tak na pohotovost alebo Dr pre zastavu vracania...nam to pokracovalo hnackami a musela to Dr zastavit ale kvoli dehydratacii v nemocke nebol...treba fakt po trosku vodu ale malicko a s odstupom 10-15min aby si videla ci to zaludok prijal...
@zuzkaa1991 ja som ani nikde nenapísala, že má vypiť celú fľašu, bola som so synom aj dcérou v nemocnici a pepsi zakázali.
Pepsi?lekari odporúčajú originál coca colu .mimochodom aj pri teplotách 3x denne 3 dcl -a čudovala som sa ale áno zaberá a na črevné infekcie úplne super vec 😉

@rebcav dat pepsi po lyzicke sledovať dnes pitny režim jest nemusi ale pit musi aby nebola dehydrovana
Viroza jeden dva dni vydrzat dietne jedla suchare hylak kvapky nasadit